MENÜ

Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan şampiyonluk sonrası Lionel Messi açıklaması

Barcelona Başkanı Joan Laporta, La Liga zaferinin ardından sıcağı sıcağına Lionel Messi hakkında konuştu. İşte detaylar...

Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan şampiyonluk sonrası Lionel Messi açıklaması

Ağustos 2021 tarihinde Barcelona'dan ayrılarak Paris Saint-Germain'e transfer olan Lionel Messi'nin Fransız ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Haberin Devamı

Fransız ekibiyle yola devam etmeyeceği bilinen Arjantinli süperstarın yeni adresinin neresi olacağı merak edilirken Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan açıklama geldi.

PORTEKİZ BRUMA'YI KONUŞUYOR

AL HILAL İDDİALARI YALANLANDI

Geçtiğimiz haftalarda Lionel Messi ailesiyle birlikte, kulüpten izinsiz olarak Suudi Arabistan'a gitmişti. Paris Saint-Germain, bu hareketin ardından yıldız oyuncuya kadro dışı cezası vermişti.

Barcelona Başkanı Joan Laportadan şampiyonluk sonrası Lionel Messi açıklaması

Messi'nin bu sürpriz ziyaretinin ardından ise, Al Hilal ile anlaştığı iddia edilmişti. Babası ve menajeri olan Jorge Messi ise bu iddiaları yalanlayarak, sezon sonunda karar verileceğini belirtmişti.

MESSI TAKIMA GERİ DÖNDÜ

Kadro dışı cezasının tamamlayan Lionel Messi, Ligue 1'in 35. haftasında kadroya geri döndü. Paris Saint-Germain'in sahasında Ajaccio'yu 5-0 ile geçtiği mücadeleye ilk 11'de başlayan yıldız oyuncu 90 dakika sahada kalırken, takımına gol ya da asist katkısı veremedi.

Haberin Devamı

LAPORTAN'DAN MESSI SÖZLERİ

La Liga'da şampiyon olan Barcelona'da gözler gelecek sezonun transfer planlamasına çevrildi. Başkan Joan Laporta ve Teknik Direktör Xavi Hernandez, Lionel Messi'nin geri dönmesini istediklerini her fırsatta dile getiriyor.

Barcelona Başkanı Joan Laportadan şampiyonluk sonrası Lionel Messi açıklaması

Laporta, Arjantinli süperstar ile ilgili olarak, "Messi ile bir ilişkimiz var. Kısa süre önce onunla konuştum. O, dünyanın en iyi oyuncusu ve dünyadaki her teknik direktör onu takımda görmek ister.

Paris'te bazı tatsız olanlar yaşadı ve onu şimdilik rahatsız etmeyeceğim. Son zamanlarda bazı mesajlaşmalarımız oldu. Barcelona, Messi'nin evi, Suudi Arabistan ya da başka herkesle mücadele edebiliriz" ifadelerini kullandı.

TRANSFERDE DEV KAPIŞMA

Laporta ayrıca, "Lionel Messi'yi Barcelona'ya geri getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

MESSI'NIN BU SEZONKİ PERFORMANSI NASIL?

Bu sezon Fransa Ligue 1'de 29 mücadelede forma giyen Lionel Messi, 15 kez gol atarken, 15 kez de asist yaparak ligde 30 gole doğrudan katkı verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde ise yedi maça çıkan yıldız oyuncu dört gol ve dört asistlik performans sergiledi.

Messi, PSG formasıyla tüm kulvarlarda 38 maça çıktı. 20 gol ve 19 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Barcelona Başkanı Joan Laportadan şampiyonluk sonrası Lionel Messi açıklaması

YORUM YAZ