MENÜ

Barcelona Başkanı Joan Laporta olay Messi sözleri

İspanya devi Barcelona'da başkan Joan Laporta, PSG'de forma giyen Lionel Messi hakkında konuştu. Laporta, sezon sonu Fransız temsilcisinde sözleşmesi bitecek olan dünya yıldızına söylediği sözler gündem oldu.

Barcelona Başkanı Joan Laporta olay Messi sözleri

Barcelona Başkanı Joan Laporta, sezon sonunda Paris Saint Germain ile sözleşmesi bitecek olan Lionel Messi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

TÜM GÖZLER ÜZERİNDEYDİ

MESSI HENÜZ İMZALAMADI
Lionel Messi'nin Paris Saint Germain'le sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceği ve yıldız futbolcunun Ligue 1 deviyle yeni bir anlaşmaya henüz imza atmadığı kaydedildi.

Barcelona Başkanı Joan Laporta olay Messi sözleri

Lionel Messi'nin seçenekleri arasında; eski kulübü Barcelona, David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami ve çocukluk kulübü Newell's Old Boys'un bulunduğu belirtildi. Paris Saint Germain'in Lionel Messi'ye şu an yıllık 31 milyon sterlin değerinde bir maaş verdiği ve olası bir ayrılık kararını kabul edebileceği aktarıldı.

TARİHE GEÇEN GECE

BU SEZONKİ PERFORMANSI
Bu sezon Paris Saint Germain ile 32 resmi müsabakada görev alan Arjantinli süperstar, 18 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Lionel Messi 17 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı

BARCELONA'DAN AÇIK KAPI
Geçen sezondan bu yana Messi'nin Barça'ya döneceğine dair söylentiler güçleniyor. Barcelona'nın Messi için daha düzgün bir veda düzenlemek istediği fikri ortaya çıktı. Barcelona Başkan Yardımcısı Eduard Romeu, yakın zamanda bu olasılığın var olduğunu doğruladı. Sport'un haberine göre Romeu, "Messi'nin dönüşü finansal olarak mümkün, çünkü geri dönerse serbest oyuncu olarak dönecek. Ancak bu teknik ekip ve oyuncu tarafından verilmesi gereken bir karar. Bu kararları vermek bana düşmez, ancak böyle bir şey tabii ki mümkün" sözlerini dile getirdi.

Barcelona Başkanı Joan Laporta olay Messi sözleri

XAVI'DEN MESSI SÖZLERİ
Basın toplantısında konuşan Xavi eski takım arkadaşı hakkında açıklamalarda bulundu. Messi'nin Barcelona'ya dönmesini memnuniyetle karşılayacağını söyleyen Xavi'nin tam açıklamaları;

Burası onun evi ve Barça'nın kapıları ona her zaman açık. Lionel Messi bunu biliyor. Sürekli iletişim halindeyiz. Gelecekte ne yapacağı tamamen ona bağlı. Burası onun evi ve bunda şüphe yok. Tarihin en iyi futbolcusuna burada her zaman yer var."

İşte Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta'nın bir YouTube kanalında yaptığı açıklamalar...
Sezon sonunda Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi hakkında konuşan Laporta, "Messi, tarihin en iyi oyuncusu. Ayrıca Barcelona tarihinin de en önemli oyuncusu. Messi hakkında konuşurken söylediklerime dikkat etmeliyim çünkü o hala PSG'nin oyuncusu. PSG'ye saygı duymalıyız. Leo, kalbimizde taşıdığı yeri biliyor." dedi.

Haberin Devamı

Barcelona Başkanı Joan Laporta olay Messi sözleri

Messi'nin her zaman Barcelona'da yeri olduğunu söyleyen Laporta, "Kulübe yeniden başkan olarak seçildiğimde çok parlak bir tablo bulamadım ve pek de içime sinmeyen bir karar almak zorunda kaldım. Messi'nin Barcelona ile olan ilişkilerini güçlendirmek için bir yol bulmam gerekiyor. Neler olacağını göreceğiz ancak Leo, Barça'nın kapılarının her zaman kendisine açık olduğunu biliyor." ifadelerini kullandı.

Lionel Messi'nin Santiago Bernabéu'da Attığı En İyi Goller

 

YORUM YAZ