MENÜ

Andres Iniesta açıkladı! Barcelona'ya geri dönecek mi?

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın efsane futbolcularından Andres Iniesta, Katalan ekibine dönme olasılığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Andres Iniesta açıkladı! Barcelona'ya geri dönecek mi?

La Liga'da kötü gidişata son vermek adına Xavi'yi teknik direktör olarak takımın başına getiren Barcelona'nın efsane futbolcularından Andres Iniesta, Katalan ekibine geri dönme olasılığı hakkında görüşlerini paylaştı.

Haberin Devamı

Katalonya Radyosu'na konuşan Iniesta, Barcelona'ya açık kapı bırakarak "Gelecekte ne olacağını bilmiyorum, hayatımın bir noktasında Barça'ya dönmek isterim. Barça'ya, geri dönmek ve takıma başka bir şekilde yardım etmeye devam edebilmek isterim ancak geleceği kimse bilmiyor." ifadelerinde bulundu.

Kulüpteki rolü

Kulüpteki rolüyle ilgili olarak ise tecrübeli futbolcu "Neye hazır olabileceğimi bilmiyorum. Antrenör lisansımı almak istiyorum ama çalışıp çalışmayacağımı bilmiyorum. Bugünü düşünmeyi seviyorum. Gelecekte ne olacağını göreceğiz." sözlerini sarf etti.

Messi sözleri

Messi'nin takımdan ayrılması hakkında da konuşan Iniesta "Özellikle başlangıçta garip bir durumdu. Barça'da devam etmesini isterdim. Herkes kendi yolunu çizer devam etmediği gerçeğine üzüldüm." açıklamalarını yaptı.

Haberin Devamı

Şu anda Japonya'nın Vissel Kobe takımında oynayan 37 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Xavi ile birlikte uzun yıllar Barcelona forması giymişti.

YORUM YAZ