MENÜ

Barcelona'ya yıldız yağacak

Brezilyalı orta saha Paulinho’ya imzayı attıran Barça, iki transferi daha bitirmek için kolları sıvadı. Katalanlar, Ousmane Dembele ve Phillipe Coutinho’yu kısa süre içinde kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Barcelona'ya yıldız yağacak

Sezonu İspanya Süper Kupası’nda Real Madrid’e 2-1 yenilerek açan Barcelona transfer çalışmalarına hız verdi. Katalanlar, uzun süredir peşinden koştuğu Ousmane Dembele ve Phillipe Coutinho’ya bu hafta imza attırmaya hazırlanıyor.

İspanyol Sport gazetesinin haberine göre Borussia Dortmund, Barça’nın Dembele için yaptığı 99 milyon Euro’luk (410 milyon TL) teklifi kabul etti. Ancak buna ek olarak 29 milyon Euro (120 milyon TL) bonus istedi. Bordo-Mavili ekibe gitmek isteyen genç Fransız, hafta içinde habersiz şekilde antremana çıkmadığı için Borussia yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Tarafların kısa süre içinde anlayması bekleniyor.

Fiyat 110 milyon Euro

Liverpool’un Brezilyalısı Phillipe Coutinho için de ısrarını sürdüren Katalanlar, İngilizlerle görüşmelerini sürdürüyor. Sakatlığı sebebiyle Kırmızılılar’ın Hoffenheim ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Play-Off turunun kadrosuna alınmayan yıdız futbolcunun durumu henüz netlik kazanmadı. İngiliz basını ise oyuncunun Barcelona’ya transfer olacağını ve bu yüzden kadroda yer almadığını yazdı. Tarafların 110 milyon Euro’nun üzerinde bir bedele anlaşması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ