MENÜ

Barcelona, Napoli'den Kalidou Koulibaly'yi istiyor! 40 milyon Euro...

İspanya La Liga'da bu sezon şampiyonluğu Real Madrid'e kaptıran yeni sezonda teknik direktörü Xavi önderliğinde yarışın içinde var olmak isteyen Barcelona, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Katalan ekibinin hedefinde Napoli'den Kalidou Koulibaly var. Ancak İtalyan ekibi yıldız savunmacısı için 40 milyon Euro bonservis istiyor.

Barcelona, Napoli'den Kalidou Koulibaly'yi istiyor! 40 milyon Euro...

İspanya La Liga'nın köklü kulüplerinden Barcelona'da yeni sezon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezonda teknik direktörü Xavi önderliğinde yeniden şampiyon olmak isteyen Katalanlar, transferde işi sıkı tutmak istiyor.

Haberin Devamı

İspanya'da yayın yapan AS'ın haberine göre; Barcelona, Napoli'de forma giyen 30 yaşındaki Senegalli stoper Kalidou Koulibaly'yi kadrosuna katmak istiyor. İtalyan ekibinin bu transferden beklentisi ise 40 milyon Euro. Haberin devamında da ilk ön temasların gerçekleştirildiği ancak Barcelona açısında olumlu olmadığı aktarıldı. Ancak oyuncunun bu transfere oldukça istekli olduğu da gelen bilgiler arasında.

Barcelona'nın bu transferdeki ısrarının nedeni Kalidou Koulibaly'yi, şu anda kadrosunda bulunan Gerard Pique'nin varisi olarak görmesi. Xavi yeni sezonda savunmanın özellikle takviyelenmesini istediği için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Barcelona, Koulibaly hamlesi ile savunma tarafını tamamen güçlendirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ