MENÜ

Barcelona - Liverpool maçını şifresiz canlı veren yabancı kanallar (Barça - Liverpool Şifresiz)

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde bu akşam final tadında bir mücadele yaşanıyor. Eşleşmenin ilk maçında Lionel Messi ve Luis Suarez önderliğindeki İspanyol devi Barcelona, kupanın son finalisti olan Muhammed Salah ve Virgil van Dijk’li İngiliz temsilcisi Liverpool’u ağırlıyor. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken futbolseverler internet üzerinden 'Barcelona - Liverpool maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar araması yapıyor. Peki Barcelona - Liverpool (Barça -Liverpool) maçını hangi kanallar şifresiz verecek? Barcelona - Liverpool maçının canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde.

Barcelona - Liverpool maçını şifresiz canlı veren yabancı kanallar (Barça - Liverpool Şifresiz)

Bir tarafta İspanyol devi Messi'li Barcelona... Diğer tarafta Salah'lı İngiliz efsanesi Liverpool. Barcelona ile Liverpool Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında kozlarını paylaşıyor. Barcelona ev sahibi olmanın avantajını kullanarak ilk maça rakibini mağlup etmek istiyor. Liverpool ise ilk maçda deplasmanda avantajlı skoru almak istiyor. 99 bin kişilik Nou Camp Stadı’nda oynanan karşılaşma saat 22.00’de başladı ve beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak ekranlara geliyor.

Haberin Devamı

Peki, Barcelona - Liverpool maçını hangi şifresiz kanallar veriyor? Karşılaşmanın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde.

Barcelona - Liverpool maçının canlı yayınlanmasını beklenen yabancı kanallar

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Haberin Devamı

Barcelona - Liverpool 11'ler

Barcelona: Ter Stegen, Roberto, Lenglet, Pique, Alba, Busquets, Rakitic, Vidal, Coutinho, Suarez, Messi

Liverpool: Alisson, Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah

Barcelona La Liga'da şampiyonluğunu ilan etti. Katalan ekibi Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon B Grubunu'nda Tottenham, Inter ve PSV Eindhoven ile mücadele etti. Messi ve arkadaşları grubu yenilgisiz 14 puanla tamamladı. Barcelona daha sonra Lyon ve Mahchester United'ı eleyerek yarı finale yükseldi.

Liverpool İngiltere Premier Lig'de Manchester City ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veriyor. Yoluna Şampiyonlar Ligi'nde de devam eden Liverpool C Grubu'nu Napoli ve Kızılyıldız'ın önünde 9 puanla ikinci sırada tamamladı ve gruptan çıktı. Liverpool son 16 turunda Bayern Munih'i, çeyrek finalde ise Porto'yu egale ederek Barcelona'nın rakibi oldu.

YORUM YAZ