MENÜ

Barcelona Lassa: 98 - Panathinaikos: 71

Geçtiğimiz sezon sergilenen görüntüyü değiştirmek isteyen Barcelona Lassa, yeni sezona iç sahada Panathinaikos'u 98-71 mağlup ederek başladı.

Barcelona Lassa: 98 - Panathinaikos: 71

Geçtiğimiz yıl EuroLeague'de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Barcelona Lassa, yaşadığı değişim süreciyle yeni EuroLeague sezonuna eski koçu Xavi Pascual'in takımı Panathinaikos'u 98-71 ile farklı mağlup ederek başladı.

Panathinaikos, Barcelona deplasmanında maça 6-0 ile başladı. Kevin Seraphin ve Adrien Moerman ile etkili olmayı başaran Barcelona, ilk çeyreği 24-20 önde kapattı. Seraphin-Moerman uzun ikilisi ilk çeyrekte toplam 15 sayı üretti.

İkinci çeyrekte aradaki farkı korumayı başaran Barcelona, Panathinaikos karşısında ilk yarıyı 40-35 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte Panathinaikos, Nikos Pappas ile skor üretse de Barcelona'yı durdurmakta büyük sıkıntı yaşadı. Oriola, Pau Ribas gibi çok ön planda olmayan isimlerinden skor katkısı alan Barcleona, periyodu 65-54 önde kapattı.

Barcelona son çeyreğe 12-2 ile başlayarak çeyreğin ilk bölümünde farkı 21 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Kevin Seraphin'in muazzam performansı ile farkı daha da arttıran Barcelona Lassa, rakibini 98-71 mağlup etti.

Barcelona'da süre alan isimlerin tamamı skor üretirken en skorer isim 24 sayıyla oynayan Kevin Seraphin oldu. Fransız oyuncu aynı zamanda 9 ribauntluk katkı sağladı.

Ligimizde Banvit ve Darüşşafaka formaları giyen Adrien Moerman da maçı Barcelona adına 17 sayı, 11 ribaunt ile tamamladı.

Panathinaikos'ta Nikos Pappas'ın 20 sayı, Nick Calathes'in 14 sayı, 6 asist, 4 ribauntluk katkıları Yunan ekibinin skora tutunması adına yeterli olmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ