MENÜ

Barcelona Çağlar Söyüncü'nün peşinde! Dev teklif...

İspanyol basını Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü için Barcelona’nın devrede olduğunu yazmıştı. İngilizler de bu iddiaları doğruladı. Daily Mail, Leicester’ın, yıldız savunmacıya yeni kontrat önermeye hazırlandığını belirtirken, Barça’nın ise 32 milyon Pound’luk bir teklifle kulübün kapısını çalacağını öne sürdü.

Barcelona Çağlar Söyüncü'nün peşinde! Dev teklif...

Bu sezon İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City’nin formasını giyen Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, performansıyla Ada’da en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. 24 yaşındaki savunmacı, çıktığı 42 maçta bir istikrar abidesi olduğunu gösterirken, saha içinde arkadaşlarıyla da müthiş bir uyum yakaladı.

Haberin Devamı

Çağlar için daha önce İspanyol basını, La Liga devi Barcelona’nın devrede olduğunu öne sürmüştü. Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda Milli futbolcu için ortaya atılan bu iddialar doğrulandı. İngiliz Daily Mail, 3 senelik daha kontratı bulunan Çağlar için Leicester’ın, zamlı bir sözleşme teklif etmeye hazırlandığını belirtti.

Hocası kalmasını istiyor

Ancak alınan bu kararın perde arkasında ise çok farklı bir sebep var. Edinilen bilgiye göre, İspanyollar’ın yazdığı Çağlar için Barcelona devrede. Katalan ekibi 32 milyon Pound’u gözden çıkardı, bu rakamın pazarlıklar esnasında 40 milyon Pound’a çıkabileceği iddia ediliyor.

Bu arada Leicester’ın menajeri Brendan Rodgers’ın ise Milli futbolcumuzu bırakmak istemediği öğrenildi.

YORUM YAZ