MENÜ

Barcelona-Anadolu Efes heyecanı Misli.com'da 'tek maç'

EuroLeague Play-Off serisinin üçüncü karşılaşmasına 'tek maç' bahsi yapabileceksiniz. Dev randevunun heyecanı Misli.com'da yaşanacak. Detaylar haberimizde...

Barcelona-Anadolu Efes heyecanı Misli.com'da 'tek maç'

Misli.com’da TEK MAÇ olarak oynanacak olan Euroleague play-off serisinin üçüncü maçında Anadolu Efes, İspanya’da Barcelona’nın konuğu olurken iki ekip de bu maçı kazanıp seride öne geçmeye çalışacak. Katalanlar, İstanbul’da kazandıktan sonra Anadolu Efes’in iç saha avantajını kırarak, avantajı kendi eline geçerek. Şimdi bu maçla birlikte iki gün sonra oynanacak maç da kendi salonlarında oynanacak.

Haberin Devamı

İkinci maçta Adama Hanga’nın bitime 28 saniye kala bulduğu basketle kazanan Barcelona’nın iç sahada Anadolu Efes’e karşı bariz bir üstünlüğü var. Bunun vermiş olduğu öz güvenle seriyi Palau Blaugrana’da bitirip Final-Four biletini almaya çalışacaklar. Özellikle normal sezon boyunca Euroleague’de en çok sayı atan 3. takım olan Anadolu Efes karşısında iki maçta da yaptıkları savunmayla etkili olan Stenislav Pesic’in takımı, rakibine iki maçta ortalama 73,5 sayı attırdı. Normal sezonda ise sahalarında 8 ekibe bu ortalamadan daha az sayı attırdılar.

Play-off ilk iki maçında gösterdiği performanslar, normal sezondaki ortalamalarının altında kalan Anadolu Efes, seriyi İstanbul’a taşımak istiyorsa kesinlikle ilk iki maçın üstüne çıkmalı. İlk iki maçta, normal sezon ortalamasının yaklaşık 12 sayı altında oynayan Anadolu Efes, %40,7’lik üçlük yüzdesinin de altında kaldı. Kazanmak istiyorlarsa, Krunoslav Simon ve Moerman’ın yüzdelerini yukarı çıkarmaları gerekecek. İkinci maçta 40 dakika sahada kalan Moerman’la birlikte çok az kenara gelen Dunston’ın da bu maç öncesi iyi dinlenmiş olması şart.

Haberin Devamı

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

• Anadolu Efes, son 5 Barcelona deplasmanında sadece 1 kez kazanabildi (MS 1)

• Barcelona, normal sezonda evinde oynadığı 15 maçın 12’sini kazandı (MS 1)

• Anadolu Efes, bu sezon normal sezonu ilk 6’da bitiren takımların hiçbirini deplasmanda yenemedi (MS 1)

MİSLİ.COM ÜYELERİ EV SAHİBİ NET FAVORİ DİYOR!

Misli.com’da TEK MAÇ olarak oynanacak olan serinin üçüncü maçında Barcelona – Anadolu Efes maçında Misli.com üyeleri, ev sahibi Barcelona’nın rakibine büyük üstünlük kurarak, her iki yarıda da önde olacağını ön görmüşler. 2.25’lik oranıyla İY/MS 1/1 tercihini kuponlarına ekleyen Misli.com üyelerini sonrasında ise 1.70’lik oranıyla toplam sayı bareminin aşılacağını düşünüyorlar. Ev sahibini favori gören Msili.com üyelerinin bir diğer tercihi ise Barcelona’nın maç sonunda açılan handikabı aşması yönünde. MS 1 tercihinin oranı 1.70.

MİSLİ.COM YAZARI CAN ÖZAY NE DİYOR?

Haberin Devamı

Serinin ilk maçını oynaması gibi oynayıp önce 1-0 öne geçen Anadolu Efes, serinin ikinci maçında maç son dakikalarında yaptığı ucuz hatalarla birlikte serideki avantajı kaybetti ve durum 1-1’e geldi. Deplasman fobisi bulunan Anadolu Efes şimdi deplasmanda en az bir maç çalması gerekiyor. Ergin Ataman’ın sürpriz bir planla Barcelona’yı şaşırtması gerekiyor bu nokta. İki takımda da birbirini çok iyi tanıyor ve maçın büyük bölümünün bu nedenle yakın geçebileceğini düşünebilir. Fakat Barcelona serideki avantajı almasıyla birlikte morallendi. İlk yarıda 3 sayı ve üzerinde fark yakalayabileceklerini düşünüyorum. Yine maç sonunda da Barcelona’yı daha yakın görüyorum.

YORUM YAZ