MENÜ

Barcelona - Anadolu Efes maç özeti izle! VİDEO

Barcelona - Anadolu Efes maç özeti izle... THY EuroLeague'de sezonun şampiyonu Anadolu Efes oldu. Avrupa'nın en büyüğü olan Anadolue Efes, final maçında Barcelona'yı 81-86 yendi. Maçın ilk çeyreğini 22-15 geride kapatan temsilcimiz, ilk yarı bitiminde 36-39 öne geçmeyi başardı. Üçüncü çeyrek sonunda da üstünlüğünü koruyan Anadolu Efes, 58-65'le son çeyreğe girdi. Micic ve Larkin'in adeta şov yaptığı karşılaşmanın sonunda gülen taraf temsilcimiz Anadolu Efes oldu ve maçı 81-86 kazandı. EuroLeague kupasını ilk kez müzesine götüren Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'nun ardından kupayı kazanan ikinci Türk takımı oldu. İşte Barcelona - Anadolu Efes maç özeti...

THY EuroLeague'de sezonun şampiyonu Anadolu Efes oldu. Avrupa'nın en büyüğü olan Anadolue Efes, final maçında Barcelona'yı 81-86 yendi.

Haberin Devamı

Maçın ilk çeyreğini 22-15 geride kapatan temsilcimiz, ilk yarı bitiminde 36-39 öne geçmeyi başardı. Üçüncü çeyrek sonunda da üstünlüğünü koruyan Anadolu Efes, 58-65'le son çeyreğe girdi.

Micic ve Larkin'in adeta şov yaptığı karşılaşmanın sonunda gülen taraf temsilcimiz Anadolu Efes oldu ve maçı 81-86 kazandı.

EuroLeague kupasını ilk kez müzesine götüren Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'nun ardından kupayı kazanan ikinci Türk takımı oldu.

İşte Barcelona - Anadolu Efes maç özeti...

YORUM YAZ