MENÜ

İlker Püren: Play-Off için var gücümüzle çalışacağız

Bandırmaspor'da teknik direktör İlker Püren, Eyüpspor'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu. Hedeflerinin Play-Off olduğunu belirten Püren, "Bunun için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

İlker Püren: Play-Off için var gücümüzle çalışacağız

Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında konuk ettiği Eyüpspor'a 1-0 kaybeden Bandırmaspor'da teknik direktör İlker Püren, 90 dakikanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kulübün hedefleri doğrultusunda bir oyun modeli oluşturacaklarını söyleyen Püren, "Son ana kadar hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. Bundan sonraki maçlarımızda belki ilk 2 şansımızı azaltmış olabiliriz ama oyuncularımla beraber hiç yılmadan, motivasyonumuzu bozmadan Play-Off için ilerlememiz gerekiyor. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Antrenörlüğe başladığım günden beri hiçbir mağlubiyetin faturasını kimseye çıkarmadım, başarmak istiyorsak öz eleştirimizi yapmamız gerekiyor. Hakemlerle ilgili ilk defa bir serzenişim olacak, belki direkt sonuca etki edecek bir kararları olmadı ama oyunun gidişatını etkileyecek kararlarda takdir haklarını genelde hep rakip kullandılar. Biz ne kadar kendi görevlerimizde dikkat ediyorsak aynı hassasiyeti onlardan da bekliyorum" ifadelerini kulandı.

Haberin Devamı

Püren, oyun olarak iyi olduklarını futbolcuların sonuna kadar mücadele ettiklerini sözlerine ekledi.

YORUM YAZ