MENÜ
Sponsorlu

Banat'la Şampiyonlar Ligi Finali'ne gitme şansı

Banat’ın, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları için özel üretimi kampanyalı “Taraftar Diş Fırçaları”ndan birini alarak içindeki kodu 6635’e SMS ile gönderen 1 çift otel ve yol dahil olmak üzere UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ne gitme şansı yakalıyor. Ayrıca 7 kişi Playstation-4 500GB, 6 çift derbi bileti ve 70 çift de kulübünün lisanslı formasını kazanma fırsatı yakalıyor.

Banat'la Şampiyonlar Ligi Finali'ne gitme şansı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarına, özel üretim diş fırçaları tasarlayan Banat; Derbi, Süper Lig, Avrupa Kupası ve Dünya Kupası maçları sırasında, gündeminden futbolu hiç düşürmeyen tutkulu taraftarlar için futbol coşkusunu sevdikleri ile birlikte yaşayabilecekleri birbirinden özel hediyeler hazırladı.

Banat’ın kampanyalı taraftar diş fırçalarından birini alarak içindeki kodu 6635’e gönderen bir çift, 3 Haziran 2017 tarihinde, Galler’in Cardirff şehrindeki Milenyum Stadyumu’unda oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali’ne, yol ve konaklama dahil olarak gitme şansını yakalıyor.

Ayrıca çekilişe katılanlar için hediyeler bununla sınırlı değil; 6 çift tüm dünyanın merakla beklediği, heyecanın, tutkunun ve futbolun dorukta olduğu 3 büyük takımın derbisine çift kişilik bilet, 7 kişi futbolun coşkusunu oyunda da yaşamak için Sony Playstation 4-500GB ve 70 çift gönül verdiği kulübünün lisanslı formasını kazanma şansına sahip oluyor.

Dünyanın en prestijli kupa finallerinden biri olan Şampiyonlar Ligi Finali’ni yerinde izleme şansına sahip olmak veya birbirinden güzel hediyeleri kazanmak için hemen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar kampanyalı diş fırça ve ağız bakım setlerinden birini al, içinden çıkan kodu 6635’e göndererek çekilişe katıl. Kampanyamız 15 Kasım 2016 - 28 Şubat 2017 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Banat Taraftar Diş Fırça Setleri İçinde Neler Var?

Kampanya kapsamında, taraftarların sevdikleriyle bu deneyimi paylaşmaları için özel olarak iki taraftar diş fırçası seti üretildi. Setlerden birinde; her kulübün özel renklerini ve logosunu taşıyan iki adet yetişkin, diğerinde ise çocuk ve yetişkin diş fırçaları birlikte bulunuyor. Ayrıca mevcut Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Yetişkin ve Çocuk ağız bakım setleri de kampanyaya dahil.

YORUM YAZ