MENÜ

"Bana onu sormayın"

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi, kendisine sürekli yöneltilen Cristiano Ronaldo sorularından oldukça sıkılmışa benziyor.

"Bana onu sormayın"

Goal.com'da yer alan habere göre; Portekizli yıldız oyuncunun son olarak Real Madrid'de mutsuz olduğunu açıklamasıyla birlikte başlayan tartışmalar, Ronaldo'nun sahadaki en büyük rakibi olarak gösterilen Leo Messi'ye de soruldu.

Haberin Devamı

Arjantin Milli Takımı kampında düzenlediği basın toplantısında konuşan Messi, bu sorulara anlam veremediğini kaydederken "Bu sorulara cevap vermek zorunda değilim. Bunun benimle ne ilgisi var? Cristiano Ronaldo ile ilgili her konuyu bana, benimle ilgili her konuyu da ona yöneltmek zorunda değilsiniz. Buna yanıt vermemem gerekli." ifadelerini kullandı.

Milli takım kariyerindeki en verimli günleri yaşadığının hatırlatılması üzerine, 25 yaşındaki yıldız, "Bunu bilemem ama son zamanlarda takım olarak iyi futbol oynuyoruz. Çıktığımız maçları da kazanıyoruz. Taraftarlarımız için daha da iyi oynamalıyız. Milli takım için gayet hevesli ve heyecanlılar." şeklinde konuştu.

Lionel Messi, Sergio Agüero'nun sakatlığının da kendileri için büyük bir kayıp olduğunun altını çizdi.

YORUM YAZ