MENÜ

Bambaşka Trabzon

3'te 3 yapan Trabzonspor'da atmosfer bir anda değişti. Futbolcuların özgüveni yükseldi, şehrin yüzü güldü. Artık iyiden iyiye ilk 5 hesapları yapılıyor. Takımın ligde tamamen rahatlaması kongre kulislerini de hareketlendirdi. Gözler Sadri Şener'in kararına çevrilirken, adayların çalışmaları hızlandı.

Bambaşka Trabzon

Bu sezon dönem dönem ciddi sıkıntılar yaşayan Trabzonspor’da saha sonuçlarının düzelmesi atmosferi bir anda değiştirdi. Üst üste ilk kez 3 maç kazanmayı başaran Bordo-Mavililer, ligde sıkıntılı bölgeden tamamen uzaklaştı, hatta artık iyiden iyiye ilk 5 hesapları yapmaya bile başladı. Bu durum teknik direktör Tolunay Kafkas’ın kredisini, futbolcuların da özgüvenini yükseltti. Kalan maçları da kazanacak potansiyele sahip olduklarını ve bu rahatlamanın her açıdan olumlu yansıyacağını belirten Kafkas’ın yeni sezon planları için de bir anlamda önü açılmış oldu. Takımın ligdeki rahatlığı Mayıs ayı sonunda yapılacak olan kongreyi de etkiliyor. Kulisler hareketlendi, gözler artık tamamen Başkan Sadri Şener’in kararına çevrildi. Yepyeni ve çok daha güçlü bir yönetimle tekrar aday olması beklenen Şener’in kararını Mayıs ayının ilk günlerinde açıklaması bekleniyor.

Trabzon’a üs kurdular


Diğer adaylar da çalışmalarına hız verdi. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Metin Atasoy, Trabzon’da üs kurup delegelerle bizzat temasa geçiyor. İki adayın da en kısa zamanda projelerinin tamamını ve yönetim kurullarını da kamuoyu ile paylaşacağı öğrenilirken, aday sayısının 26 Mayıs’a kadar daha da artabileceği edinilen bilgiler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ