MENÜ

Bambaşka Trabzon!

Teknik direktör Şenol Güneş, sahaya idealin dışında bir kadro sürdü, Trabzonspor en rahat galibiyetlerinden birini aldı. İşi ilk yarıda bitirip rahatlayan Fırtına'da, Burak ve Pawel Brozek gecenin yıldızı oldu.

Bambaşka Trabzon!

Geçtiğimiz hafta 2 puan ve beraberinde liderliği kaybettiği Eskişehirspor karşılaşmasında çok vasat bir oyun ortaya koyan Trabzonspor, dün bambaşka bir kimlikle sahadaydı... Bunda teknik direktör Şenol Güneş’in sahaya sürdüğü kadronun da büyük rolü vardı. Bordo-Mavililer’in deneyimli hocası, mutlak galibiyete şartlandığı için hücum gücünü hayli yüksek tuttu. Umut Bulut’un formsuzluğu sebebiyle forvette Pawel Brozek’i kullanan Güneş, Polonyalı oyuncuyu Burak ve Umut ile destekledi.

Pawel varsa sorun yok!
Daha önce ilk 11’de oynadığı Kasımpaşa ve Beşiktaş kupa mücadelesinde 1’er asist yapan Pawel Brozek dün de ilk golünü attı. Gecenin en başarılı isimlerinden olan Polonyalı bu performansıyla hocasının da gözüne girmeyi başardı. Trabzonspor maçı Pawel ve Burak’ın golleriyle ilk yarıda koparmayı başarınca taraftarlar da uzun bir aradan sonra rahat bir karşılaşma izledi. Genelde kısır skorlarla galibiyetlere imza atan Bordo-Mavililer, bu kez net bir sonuçla haftayı mutlu kapadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ