MENÜ

Balotelli'yi pataklamıştı

Deneyimli çalıştırıcı, Manchester City'deyken futbol dünyasına kazandırdığı Mario Balotelli'nin üzerine yürümüş, İtalyan yıldızı hırpalayıp, idmandan da kovmuştu

Balotelli'yi pataklamıştı

Futbol dünyasının hiç uslanmayan futbolcuları listesinde kuşkusuz ilk sırada gelen isim Mario Balotelli... Balotelli’yi dünya futboluna, İnter’de çalışırken kazandıran isim olan Roberto Mancini, belki de ne kadar büyük bir hata yaptığının farkında değildi! Manchester City’ye gittikten sonra genç oyuncu ile bir kez daha yolları kesişen Mancini, disiplinsiz davranışlar sebebiyle sık sık gündeme gelen Balotelli’ye bir gün sonunda patladı.

Alex Ferguson’la da tartışmıştı

City’nin Ocak 2013’teki bir antrenmanında deneyimli çalıştırıcı, oyuncusunun üzerine yürüdü. Yürümekle de kalmadı, onu idman yeleğinden sert bir şekilde çekmiş ve antrenmandan da kovmuştu. İtalyan hoca, onunla çalıştığı dönemde ne yaptıysa, ne ettiyse, bir türlü Balotelli tam olarak akıllanmadı. Mancini, zaman zaman diğer teknik adamlarla da sürtüşmeler yaşadı. Özellikle Premier Lig’deki ezeli rakipleri Manchester United’ın eski hocası Sir Alex Ferguson ve şimdi United, o dönem ise Everton’da çalışan David Moyes’la maçlarda zaman zaman kavga etmişti.

MANCINI'NİN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ