MENÜ

‘Balotelli kral olur'

Sarı-Kırmızılı kulüpte hem futbolcu hem de idareci olarak görev yapan Ujfalusi, La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda, Galatasaray'ın transfer listesindeki golcü için önemli ifadeler kullandı.

‘Balotelli kral olur'

İtalya’nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Ujfalusi’nin açıklamalarına yer verdi. "Prandelli, Galatasaray’ın 20. şampiyonluğu için doğru kişi" başlığıyla verilen haberde, Ujfalusi’nin, 2004-2008 yıllarında Fiorentina’da birlikte çalıştığı Prandelli’nin, Galatasaray’da görev alacak olmasından dolayı memnuniyet duyduğu belirtildi. Ujfalusi, "Prandelli, Floransa’dayken beni son derece iyi şekilde çalıştırdı. Onun sayesinde kendimi geliştirdim. Prandelli, milli takımda 4 güzel yıl geçirdi. Dünya Kupası’nda ise şanssızdı" ifadelerini kullandı.

'Prandelli geliştirecek'

Galatasaray’ın kadrosuna dikkat çeken Ujfalusi, açıklamasında şunları kaydetti: "İtalyan futbolu, Türk futboluna yardım edebilir. Mancini, daha taktiksel ağırlıklı çalışıyordu ve takımı geliştirdi. Prandelli de aynı şekilde ilerleyecektir çünkü Galatasaray’da iyi oyuncular bulacak. Prandelli, yurt dışında, ülkesindekinden daha değerli. Hedefimiz 20. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde mümkün olduğunca yol almak." 'Hollanda takdir etmeli' Şike skandalının Türk futbolunu iyi yönde etkilemediğini belirten Çek futbol adamı, "FIFA ve UEFA’nın sürekli devrede olması kötü bir şey ama aynı şey 2006’da İtalya’da da olmuştu. Birçok şey değişti" şeklinde yorum yaptı. Ujfalusi, oyuncuları Wesley Sneijder’in, Hollanda Milli Takımı ile Dünya Kupası’ndaki mücadelesine devam ettiğini hatırlatarak,- Hollanda’nın Dünya Kupası’nı kazanması durumunda Galatasaray’ın da takdiri hak edeceğini, Sneijder’in Galatasaray’da yeniden kendine geldiğini kaydetti.

'İstek var mı bilmiyorum'

Milan’ın golcüsü Mario Balotelli’nin adının Galatasaray ile anıldığı hatırlatıldığında ise Ujfalusi, "O güçlü bir oyuncu ama onun için somut bir istek var mı bilmiyorum. Burada kral olabilir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ