MENÜ

Bal-Kes hız kesmiyor: 0-1

Geçtiğimiz hafta evinde konuk ettiği Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ederek kritik bir 3 puan alan Balıkesirspor, bu kez deplasmanda Boluspor'u aynı skorla devirerek zirve tırmanışını sürdürdü.

Bal-Kes hız kesmiyor: 0-1

PTT 1. Ligi 24. hafta maçında, tehlike hattından kurtulmak isteyen Boluspor ile Spor Toto Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Balıkesirspor karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı Boluspor'un kontrolü altında geçti ancak ev sahibi ekip girdiği net gol pozisyonlarından yararlanamayınca takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlik ile gitti. İkinci yarı toparlanmaya çalışan Balıkesirspor oyuna ortak olmayı başardı ve 82'nci dakikada son haftaların formda ismi kaptan Muhammet Reis'in golü ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. Boluspor kalan dakikalarda bu gole karşılık veremeyince Balıkesirspor, deplasmandan altın değerinde 3 puan ile döndü. Bu sonuç ile Balıkesirspor 45 puan ile ligde 3'üncü sıraya yükselirken, Boluspor ise düşme potasına bir adım daha yaklaştı.

Tarih: 09 Şubat 2014
Saat: 13:30
Stat: Bolu Atatürk
Hakem: Özkan Çelik

Kadrolar

Boluspor: Atacan, Zlatkov, Cemil, Adem, Hakan, Abdülkadir(85'), Alp(90'), İsmail, İskender, Emrah(73'), Emre

Yedekler: Cüneyt, Alican(90'),Sercan, Fatih, Çağrı, Dimitrov(73'), Haluk(85')

Balıkesirspor: Kingson, İsmail, Rıza, Uğur, Hasan, Lalawele(58'), Deniz, Muhammet Reis, Ertuğrul, İlhan(90'), Karikari(79')

Yedekler: Ertuğrul, Murat, Aykut(90'), Jabbie, Mehmet, Ali(79'), Muğdat(58')

BOLUSPOR - BALIKESİRSPOR

Haberin Devamı

PTT 1. LİG PUAN DURUMU

YORUM YAZ