MENÜ

Bakkal: Birlik olma zamanı

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Mesut Bakkal, birlik mesajı vererek, gönülleri kırdık ama şimdi birlikte olma zamanı dedi.

Bakkal: Birlik olma zamanı

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Mesut Bakkal, birlik mesajı vererek, "Gönülleri kırdık ama şimdi birlikte olma zamanı. Takıma güveniyorum" dedi.

Kardemir Karabükspor hafta sonu sahasında karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına başladı. Mesut Bakkal gözetiminde yapılan antrenmanda sakat olan Uğur, İshak ve Shelton, takımdan ayrı düz koşu yaparken diğer futbolcular top kapma ve pas çalışması yaptı. Mesut Bakkal, Mersin İdmanyurdu maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Özelikle rakiplerimizin büyük takımlarla oynadığı bir haftada, bizim kendi sahamızda oynayacağımız maçı lehimize çevirmemiz gerekiyor. Bu işin ne benim, ne takımın ne de camia açısından mazereti olmaz" dedi. Telafisi olmayan haftalara girdiklerini söyleyen Mesut Bakkal, şöyle devam etti:"Daha üretken olup 3 puanla iyi bir adım atmamız lazım. Telafisi olmayan haftalara girdik. Bunu oyuncularıma da söyledim. İyi bir çıkıştan sonra geldiğimiz noktada bazı gönülleri kırmış olabiliriz. Artık birleşme zamanı. Karabükspor önemli bir marka ve marka değeri çok yüksek. En azından Mersin İdmanyurdu maçı avantajını lehimize çevirelim. Hep birlikte ne yapmamız gerekiyorsa yapalım. Karabükspor bir tane, bugün ben varım yarın başkası gelecek. Burada Karabükspor'un devam etmesi gerekiyor. Onun için de herkesin desteğine ihtiyacımız var. Gönülleri kırdık ama şimdi birlikte olma zamanı. Burada hiç kimsenin beklentisi yok. Tek beklenti Karabükspor'un başarısı. Ben kazanacağımıza inanıyorum. Takıma güveniyorum ve bu hafta maçı alarak iyi bir yol alırız diyorum."

Mesut Bakkal, alt sıralardaki takımların kazanarak üst sıraları zorladığının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: "Bundan sonraki maçlar çok önemli. Şu an baktığımız zaman 38 yada 36 puandaki takım bile ligde kalabilir. Bu kazanmayla alakalı bir şey. Alt sıradakiler iyi geliyorlar. Özellikle Akhisar Belediyespor iyi geliyor. Kendi gösterdiği bu başarıyı devam ettirip de daha iyisini de yapıyorsa helal olsun, demekten başka bir çare yok"

Her haftanın final havasında geçtiğini vurgulayan Mesut Bakkal, açıklamasını şöyle tamamlyadı: "Bizim bunları bir yana bırakıp Mersin İdmanyurdu maçında alabileceğimiz 3 puanla avantaj yakalamak istiyoruz. Ligde kopma olmadı, herkes her hafta final oynuyor. İnşallah başımız dik çıkarız ve önümüze daha rahat bakarız. Mersin İdmanyurdu maçına kilitlenmemiz gerekiyor. Stres olacaksa da olsun, kaygı tasa olacaksa da olsun ama maçı kazanmamız gerekiyor."

Haberin Devamı

DHA

YORUM YAZ