MENÜ

Bakesatas Trabzonspor'u zafere taşıdı

Kritik anların adamı Bakasetas Kasımpaşa deplasmanında da sahneye çıktı, Fırtına’yı zafere taşıdı. Trabzonspor’un çilingiri, yine kilidi açtı... Ara transfer döneminde takıma katılan Bakesatas, Bordo-Mavili formayla 4. kez galibiyet golünü attı. Yunan yıldız, Trabzonspor’a tam 12 puan kazandırdı.

Bakesatas Trabzonspor'u zafere taşıdı

Bakasetas fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. Trabzonspor’un Alanyaspor’dan transfer ettiği Yunan yıldız, Bordo-Mavili formayla 4. golünü Kasımpaşa’ya attı. 73. dakikada, maçın yine sıkıştığı bir anda devreye giren 27 yaşındaki 10 numara, soğukkanlığı bir vuruşla ağları sarstı, Trabzonspor’u yine galibiyete taşıdı. Denizlispor, Yeni Malatya ve Gaziantep FK karşılaşmalarında da Bordo-Mavililer’i zafere taşıyan isim olan Bakasetas, kritik gollerin ardından ‘Çilingir’ lakabını almıştı. İstanbul deplasmanında bir kez daha kilidi açan Bakasetas, Bordo-Mavili formayla 4. kez fileleri sarsarken, tam 12 puan kazandırmış oldu.

Haberin Devamı

Kasımpaşa’yı affetmiyor

Öte yandan Yunan yıldız, Kasımpaşa maçlarındaki istatistiğiyle de dikkat çekiyor. Türkiye kariyerinde en çok golü Kasımpaşa’ya atan Bakasetas, 5. lig maçında 4. kez Lacivert-Beyazlı rakibini avlamış oldu. Başarılı 10 numaranın söz konusu karşılaşmalarda 1 de asisti bulunuyor.

‘O şans yine bana geldi’

Maçın ardından konuşan Yunan yıldız, “Zirve yarışına devam etmek için kazanmak önemliydi. Geçen hafta da aslında yenilmeyi haketmemiştik. Bugün çok çalıştık, herkes büyük mücadele verdi ve galip geldik. Aslında 2 golden fazlasını rahatça atabilirdik. Önemli fırsatlarımız vardı. Galibiyet golünü atma şansı yine bana geldi. Çok mutluyum. 3 puanla devam ediyoruz” dedi.

YORUM YAZ