MENÜ

Bakasetas: "Şampiyonluğa en yakın takım ..."

Bu sezon Alanyaspor formasını terlettiği 26 maçta 10 gol 5 asist gibi üst düzey bir performansa imza atarak herkesin dikkatini çeken Yunan futbolcu Tasos Bakasetas, Türkiye'deki ilk röportajını FANATİK Gazetesi'nden Yakup Çınar'a verdi. Youtube kanalımızda yer alan videonun tamamında Bakasetas, birbirinden samimi açıklamalarda bulundu.

Bakasetas: "Şampiyonluğa en yakın takım ..."

Süper Lig'de Alanyaspor formasıyla 26 maçta attığı 10 gol ve yaptığı 5 asist ile dikkatleri üzerine çeken Yunan oyuncu Tasos Bakasetas Türkiye'deki ilk röportajını Fanatik Gazetesi'ne verdi...

Haberin Devamı

FANATİK GAZETESİ YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

Oynadığı futbol ve attığı gollerle sezonun ilk yarısına damga vuran Alanyasporlu Tasos Bakasetas, Türkiye'deki yaşantısı, uyum süreci ve Türkiye-Yunanistan dostulğu ile alakalı çok samimi açıklamalar yaptı. Erol Bulut'un kendisine verdiği görev ile kendini bulduğunu anlatan Yunan 10 numara Türkiye-Yunanistan ilişkileri ile ilgili olarak "Biz aynı toprağın insanıyız, aynı kültürüz" açıklamasını yaptı...

Takım olarak hedeflerinden, Süper Lig'de en çok beğendiği futbolcudan, şampiyonluk ihtimali en yüksek ekibe ve idolünün kim olduğuna dair bir çok konuda konuşan Bakasetas'ın açıklamalarının tamamı Fanatik Gazetesi'nin YOUTUBE kanalında yer alıyor!

Haberin Devamı

VİDEONUN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ