MENÜ

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu: Bir millet iki devlete yakışır bir hazırlık maçı oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımı ve Azerbaycan Milli Takımı arasında oynanan özel maçın ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıklamalarda bulundu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şampiyona öncesi iki kardeş takımın memleketi Alanya'da hazırlık maçı yapmasının kendisini memnun ettiğini söyledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şampiyona öncesi iki kardeş takımın memleketi Alanya'da hazırlık maçı yapmasının kendisini memnun ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Çavuşoğlu, "Bugün gerçekten iyi bir hazırlık maçı oldu. Azerbaycan Milli Takımı'nı da çok iyi gördük. Mücadele eden bir takım. Milli Takımımız da inşallah Avrupa şampiyonasında önce gruplardan çıkıp sonra şampiyonluğa doğru gidecek. Şenol hocamızın liderliğinde takımımıza güveniyoruz. Bugün de iyi bir hazırlık maçımız oldu. Takımımız da formda, iyi mücadele etti. Sonuçta bir millet 2 devlete yakışır bir hazırlık maçı oldu. Ayrıca bazı maçlarımızı da Azerbaycan'da oynayacağız. Kardeş takım Azerbaycan'ın da milli takımımıza uğurlu geleceğine inanıyoruz. Bugün az sayıda seyirci vardı. Alanyalı seyircilere özellikle teşekkür ediyorum. Hem Türkiye hem de Azerbaycan lehine tezahürat yaptılar. Tabii spora siyaseti karıştırmıyoruz ama milletimizin duyguları hem Azerbaycan'a hem de Türkiye'de yüksek derece. Karabağ'ın kime ait olduğu gayet güzel bir şekilde hatırlattılar. Koronavirüs tedbirleri kapsamında az sayıda stadyuma gelen seyircilerimize özellikle teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ