MENÜ

Bakan Kasapoğlu: Şiddeti, gerilimi, nefreti, kini sporla yan yana getirmememiz lazım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Şiddeti, gerilimi, nefreti, kini sporla yan yana getirmememiz lazım” dedi.

Ankara'da devam eden Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nın dördüncü gününde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu basın mensuplarına açıklamada bulundu. Yapılan hatalara tekrardan düşmemek amacı ile tedbirlere ve açılımlara razı olan bir camia olduğunu belirten Kasapoğlu, “Bu süreçte herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi, bu anlamda çözümler üretilmesi gerektiğini söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“Geçmişteki sorunların kaynağına yönelik tekrar yaşanmaması adına çalışmalarımız var”

Çalıştayın ilk günden bu yana verimli, gayretli, samimi geçtiğini belirten Bakan Kasapoğlu, “Bu güzel atmosfere sebebiyet veren herkese teşekkür ederim. İnşallah bu çalıştay Türk sporunun geleceği için milat olacaktır. İki gün futbol odaklı bir çalışmamız vardı. Dün ve bugün itibarıyla tüm branşları ele aldığımız, enine boyuna herkesin tabiri caizse eteklerindeki taşı döktüğü fikirleriyle, önerileriyle ortaya çıktığı bir gündem ve bununla birlikte tabii ki gelecek stratejilerini konuşuyoruz. Geçmişteki sorunların kaynağına yönelik tekrar yaşanmaması adına çalışmalarımız var. Hakikaten önümüzdeki süreçte sporumuza, geleceğimize ışık tutacak, pek çok değerli fikre sahip olan arkadaşlarımızın fikirlerinden faydalanmak da bizler için ayrı bir mutluluk. Bu bağlamda gayret gösteren ve fikir üreten arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu süreci devam ettireceğiz. Katılımcı, ortak akla ehemmiyet veren istişare noktasındaki tüm tarafları önemseyen modelle inşallah camiamız, spor anlayışımız, gençlik projelerimiz yürümeye devam edecek. Ben bu manada, çalıştayın bir süreç olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu başlangıç sürecini, bundan sonraki süreçte yeni çalıştaylarla ve burada edindiğimiz sonuçların tabi ki, değerlendirilmesi ve izlenmesiyle birlikte devam ettireceğiz. Bu toplantılar, bittikten sonra da sona ermiş olmayacak. Bu süreci devam ettireceğiz. Çünkü her geçen gün değişen, gelişen dönüşen bir dünyada yaşıyoruz. Bunun da bir gereği olarak gelişmelere, dönüşümlere adapte olma noktasında, hatta bunların öncüsü olma noktasında bizlere önemli misyon düşüyor” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ