MENÜ

Bakan Bak’tan EYOF’ta madalya kazanan milli sporcular için tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Slovenya'da düzenlenen 2023 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali'ni 6’sı altın, 6’sı gümüş ve 2’si bronz olmak üzere toplam 14 madalya ile tamamlayan milli sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak’tan EYOF’ta madalya kazanan milli sporcular için tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Slovenya'da düzenlenen 2023 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali'ni (EYOF) 6’sı altın, 6’sı gümüş ve 2’si bronz olmak üzere toplam 14 madalya ile tamamlayan milli sporcuları yayımladığı mesajla tebrik etti.

Haberin Devamı

Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğin yıldız sporcu adaylarının ilk kez bir Olimpik organizasyona katılma deneyimini yaşadığı 2023 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali'nde mücadele eden tüm milli sporcularımızı kutluyorum. Slovenya'nın Maribor kentinde yapılan ve 7 branşta 78 sporcuyla katıldığımız 2023 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali'ni 6’sı altın, 6’sı gümüş ve 2’si bronz olmak üzere toplam 14 madalya ile tamamlayan sporcularımızı tebrik ediyorum. Milli sporcularımızın başarılarında emeği olan başta aileleri olmak üzere, antrenörlerimize, yöneticilerimize, kulüplerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Organizasyonda mücadele ederek madalya alan tüm sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.”

YORUM YAZ