MENÜ

Bakan Bak, milli yüzücüleri tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Kuzey Tunçelli ile aynı yarışta bronz madalya kazanan Emir Batur Albayrak için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak, milli yüzücüleri tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'nda erkekler 1500 metre serbest stil finalinde şampiyona rekoru kırarak altın madalya kazanan Kuzey Tunçelli ile aynı yarışta bronz madalya kazanan Emir Batur Albayrak için tebrik mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'ndan sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Erkekler 1500 metre serbest stil finalinde 14:58.59'lik derecesiyle şampiyona rekoru kırarak madalya kazanan Kuzey Tunçelli ile 15:00.57'lik derecesiyle bronz madalya kazanan ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları A barajını geçmeyi başaran Emir Batur Albayrak’ı kutluyorum. Ay-yıldızlı Bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Elde ettiği sonuçlarla bizleri gururlandıran milli yüzücülerimizin başarılarının devamını diliyorum.”

YORUM YAZ