MENÜ

"Babel'in gitmesi isabet oldu!"

Nihat Uzel ile SosyoFanatik programının bu haftaki konuğu Sabit Kanca karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan taklit ustası oyuncu İsmail Baki Tuncer'di. Fanatik Tvde gündemi, futbolu ve gelecekteki projeleri hakkında konuşan İsmail Baki Tuncer samimi açıklamalarda bulundu. Futbolu yakından takip eden İsmail Baki Tuncer bu sezon kimin şampiyon olacağına dair tahminlerde bulundu. Tuncer, "Çok zor bir soru, Sivasspor olsun istersin. Anadolu'dan bir kulüp şampiyon olsun istersin. Lig sonuna kadar bu yarışı sürdürebilecekler mi? Orasını Allah bilir." yorumunda bulundu.

Futbolla arası çok iyi olan ünlü oyuncu ve taklit ustası İsmail Baki Tuncer, Fanatik Tv'de Nihat Uzel'in hazırlayıp sunduğu SosyoFanatik programına konuk oldu. Bu sezon kimin şampiyon olacağından, Galatasaray'ın transfer ihtiyaçlarına kadar bir çok soruyu yanıtlayan İsmail Baki Tuncer sürpriz yorumlarda bulundu.

Haberin Devamı

"SİVASSPOR, ŞAMPİYONLUĞU HAK EDEN BİR FUTBOL OYNUYOR"

Nihat Uzel'in bu sezon şampiyon kim olur sorusuna Tuncer, "Zor bir soru. Sivasspor çok iyi top oynuyor. Sivasspor şampiyon olsun istersin, ama lig sonuna kadar bu yarışı sürdürebilecekler mi? Orasını Allah bilir. Galatasaray ve Fenerbahçe toparlandı, Trabzonspor da iyi gidiyor. Kıran kırana bir mücadele olacak gibi duruyor." yorumunda bulundu.

"GİTMESİ İSABET OLDU!"

Galatasaray tarraftarı olan İsmail Baki Tuncer, Galatasaray'ın yaşadığı şanssızlıklara değinirken Luyindama'nın yokluğunda stoper ihtiyacı doğduğunu belirtti. Babel'in gidişi ve Onyekuru'nun dönüşüyle de ilgili yorumlarını belirten Tuncer, "Babel takımı çok yavaşlatıyordu. Gitmesi isabet oldu. Onyekuru'nun hatta Sekidika'nın gelmesi çok iyi oldu." cümlelerini aktardı.

YORUM YAZ