MENÜ

Baba bana bisiklet al

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda yarışan dünyaca ünlü pedallara özenen çocuklar, babalarına bisiklet aldırıp, bu sporu yapmak için kurslara yazılmak istiyor

Baba bana bisiklet al

Son 3 yıldır, dünyanın en iyi bisiklet organizasyonu olarak bilinen ‘Fransa Turu’nu aratmayacak şekilde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, meyvelerini almaya başladı. 8 etaptan oluşan yarışı değişik illerde izleyen çocuklar, turda yarışan dünyaca ünlü bisikletçi abilerine özenerek, bu sporu yapmak için kurslarda ders almaya hazır... Bu sporu yapma adına babalarına bisiklet aldırmaya başlayan çocukların bu büyük ilgisi federasyonu da sevindirdi.

Haberin Devamı

‘Birçok başvuru geldi’

Dün Denizli’de yapılan 5 etap sırasında açıklama yapan Denizli İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, kendilerine bu konuda birçok başvurunun yapıldığını kaybetti. Denizli’nin, turda ikinci kez bir etaba ev sahipliği yaptığını belirten İbanoğlu, dünyaca ünlü pedalların, çocukların çok ilgisini çektiğini ve onlara özendiklerini dile getirerek, şunları söyledi: “Tur sayesinde birçok yerde, çocuklar, bisikletçi olabilmek için babalarına bisiklet aldırıyor. Açacağımız kurslarla daha çok çocuğumuzu bisiklet sporuna kazandırmış olacağız”.

YORUM YAZ