MENÜ

B planı hazır: Niang

Yabancı santrfor transferinde işi şansa bırakmayan Sarı Lacivertliler, imza atması beklenen Gyan'ın alternatifini bile belirledi. Her olasılığa karşılık Marsilya'nın yıldızıyla da el sıkışıldı.

B planı hazır: Niang

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın istediği Stoch ve Dia’yı kadroya dahil eden Fenerbahçe yönetimi, yabancı santrfor transferinde işi şansa bırakmıyor. Kocaman’ın alınmasında ısrarcı olduğu Asamoah Gyan’ın işini bitiren ve imza aşamasına gelen Aziz Yıldırım ve ekibi, tüm olasılıkları göz önünde bulundurarak Ganalı yıldızın alternatifleriyle de temasları sürdürüyor. Transfer döneminin başında belirlenen listede Gyan’ı 1 numaraya yazan Sarı-Lacivertliler’in bir sonraki tercihinin Marsilya’nın Senegallli santrforu Mamadou Niang olduğu ortaya çıktı. Gyan ve kulübü Rennes’le her konuda anlaşma sağlanmasına rağmen, yönetimin Niang ve Marsilya ile de çok ciddi pazarlıklar halinde olduğu bildirildi.

Son dakika sürprizi olursa...

Siyahi yıldızı Sarı-Lacivertli formayı giymeye ikna eden Fener’in, Fransız ekibiyle de temaslarını koparmadığı, Gyan’ın transferinde son dakika sürprizi olması halinde bu futbolcuya imza attıracağı kaydedildi. 2005 yılından bu yana Marsilya’da oynayan ve taraftarın taparcasına sevdiği siyahi forvet, Fransız ekibinde 225 resmi maçta 57 gol atmayı başardı. Seri stili ve üstün tekniğiyle tanınan Niang, Aykut Kocaman’ın aradığı özellikleri bire bir taşıyor.

Yalçın Türk

Haberin Devamı

İŞTE MAMADOU NIANG

YORUM YAZ