MENÜ

Aziz Yıldırım'dan "Hapis" göndermesi...

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, uzun süreli sessizliğini bozarak kameraların karşısına geçti. Fenerbahçe'nin son 3 yılını değerlendiren ve mevcut başkan Ali Koç hakkında da çok sert yorumlarda bulunan Aziz Yıldırım, gündemi alt üst etti. İşte Fenerbahçe'nin 20 yıllık efsane başkanı Aziz Yıldırım'ın sert açıklamaları...

Fenerbahçe kulübünün 20 yıllık efsane başkanı Aziz Yıldırım, uzun süreli sessizliğini bozarak bugün basın karşısına çıkarak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Kapalı salonu yıkacaksın yeniden yapacaksın.. Topuk Yaylasını, Dereağzı'nı, Can Bartu'yu, hepsini yıkıp sıfırdan yeniden yapacaksın.. Bunları yapacaksın, sonra gözümün üstünde kaşım yok demeyeceksin, hapise gideceksin. Öyle yok öyle! Bugüne kadar sabrettim, bundan sonra sabretmem. Yanındaki insanlar (Ali Koç'u kastediyor) şunu söylüyor; "Aziz Yıldırım'a göstereceğim "diyorlar, kimse Aziz Yıldırım'a bir şey gösteremez! Her gecenin bir sabahı olmaz bunu bilin! Beni fazla kızdırmayın..." açıklamalarında bulundu.

YORUM YAZ