MENÜ

Aytemiz Alanyaspor, galibiyet serisini 4 maça çıkardı

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Akhisarspor’u 2-1'lik skorla mağlup eden Aytemiz Alanyaspor, ligde üst üste 4. galibiyetini aldı.

Aytemiz Alanyaspor, galibiyet serisini 4 maça çıkardı

Sezona Sivasspor, Ankaragücü ve Galatasaray mağlubiyetleriyle başlayan Aytemiz Alanyaspor, aldığı yenilgiler sonrasında Göztepe, Trabzonspor ve Kasımpaşa'dan 3 puan alarak durumu eşitledi. Son olarak 7. haftada iç sahada Akhisarspor ile mücadele eden turuncu-lacivertliler, Manisa ekibini 2-1 mağlup ederek, galibiyet serisini 4'e çıkarmış oldu. Akdeniz temsilcisi, 8. haftada oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak, bu seriyi sürdürmenin peşinde.

Haberin Devamı

Kasımpaşa’ya ortak

Süper Lig’de Akhisarspor’u 2-1 mağlup edip galibiyet serisini 4 maça çıkaran Alanyaspor, bu sezon Kasımpaşa’nın rekoruna ortak oldu. İstanbul temsilcisi ilk 4 haftada Çaykur Rizespor’u 3-2, Sivasspor’u 3-0, Başakşehir ve Ankaragücü’nü de 2-1 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. Bu sezon ligde, Kasımpaşa ve Alanyaspor haricinde 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan takımın olmaması dikkat çekiyor.

İHA

YORUM YAZ