MENÜ

AYNI sendrom!

Yedikleri golün ardından toparlanamadıklarının altını çizen Bülent Ünder, “Yine aynı sendromu yaşadık. Yenik duruma düşmenin şokunu üzerimizden atamadık” diye konuştu

AYNI sendrom!

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Beşiktaş, galibiyeti bizden daha fazla istedi. Biz yenik duruma düştüğümüz anda, yine aynı sendromu yaşadık. Bütün bir sezon olduğu gibi dün akşam da, yenik duruma düşmenin şokunu üstümüzden atamadık” diye konuştu. Maçın ilk yarısında takımının daha üstün bir performans sergilediğinin altını çizen Ünder, “Karşılaşmanın ilk yarısında, özellikle pozisyon açısından Galatasaray üstündü. Fakat ikinci yarıda Beşiktaş’ın sürekli yüklenmesi bizi zorladı. Yediğimiz gollerin ardından yaşadığımız tutukluk Galatasaray’ın bu sezon boyunca yaşadığı sendromu gösterdi. Bu senenin sendromu bu zaten. Beşiktaş ikinci bir hatadan yine golü bulunca maçın sonucu belli oldu. Doğruyu söylemek gerekirse, Beşiktaş maçı bizden daha fazla istedi” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sıra gençlerde

Tecrübeli teknik adam, artık gençlere şans vereceğini söyleyerek, *Biliyorsunuz, bizim yetenekli gençlerimiz var. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Kasımpaşa maçıyla birlikte onları da sahada göreceksiniz” diye konuştu.

YORUM YAZ