MENÜ

Aykut Kocaman'dan korkunç tablo

Geçen sezon Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından Konyaspor’da üçüncü kez göreve başlayan teknik direktör Aykut Kocaman, takımda bir yılı geride bıraktı. Teknik direktör Aykut Kocaman kariyerinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor. İşte ürküten tablo...

Aykut Kocaman'dan korkunç tablo

Geçen sezon Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından Konyaspor’da üçüncü kez göreve başlayan teknik direktör Aykut Kocaman, takımda bir yılı geride bıraktı. Deneyimli teknik adam Süper Lig’de 2018-2019 sezonu 13. haftasında deplasmanda oynanan Galatasaray maçıyla göreve başlamıştı.

Haberin Devamı

54 yaşındaki teknik adamın yönetiminde Konyaspor geçen sezon 22 maçta 5 galibiyet, 12 beraberlik, 5 yenilgi aldı ve 27 puan topladı. Konya ekibi, 2018-2019 sezonunu 44 puanla 8. sırada tamamlamıştı. Süper Lig’de beraberlik rekorunun kırıldığı sezonda puan ortalaması ise 1.23 oldu. Konyaspor önceki dönemlerinde tarihi başarılar yaşadığı Aykut Kocaman ile bu sezon ligde ilk 12 maçta 13 puan toplayabildi.

34 maçta 8 galibiyet

Anadolu Kartalı, geçen sezonla birlikte deneyimli teknik adam yönetiminde çıktığı Süper Lig’de 34 karşılaşmada 8 galibiyet, 16 beraberlik ve 10 yenilgi aldı. Puan ortalaması ise maç başına 1.08 oldu. İç Anadolu ekibi, ligdeki kötü performansının yanı sıra Ziraat Türkiye Kupasında da 2. Lig ekibi Eyüpspor’a elendi. Aykut Kocaman, geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında katıldığı programda üçüncü Konyaspor döneminde aldığı 8 galibiyetin çok az olduğunu ve en az 3-4 galibiyet daha almaları gerektiğini söylemişti.

Haberin Devamı

Başkandan hakem isyanı!

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’tan hakem Fırat Aydınus’a tepki... Yeşil-Beyazlılar’ın patronu, “ Fırat Aydınus oyunun skoruna direkt etki etmiştir. Aydınus’un hakem ve VAR hakemi olarak bir daha görev almasını istemiyorum” dedi.

YORUM YAZ