MENÜ

Aykut Kocaman'dan isyan!

Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor maçının ardından basın toplantısında oldukça sert açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman'dan isyan!

Spor Toto Süper Lig’de 32. hafta mücadelesinde Konya'da oynanan maçta Atiker Konyaspor ve Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Maçın uzatma dakikalarında Jahovic ceza alanında yerde kalırken Konyaspor tarafı penaltı bekledi, Halis Özkahya ise Trabzonspor lehine faul verdi. Yoğun "VAR'a bak" itirazları yaşanırken Konyasporlu futbolcular ve teknik heyet hakemlere büyük tepki gösterdiler.

Haberin Devamı

Mücadelenin ardından Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, oldukça sert açıklamalarda bulundu.

İşte Aykut Kocaman'ın maç sonu açıklamaları:

“Kimse Süper Lig adı ile boşuna uğraşmasın. Ligin adını Güçlüler Ligi yapsınlar ve rahat etsinler”

“Yer yüzünde insanlar tarafından oluşturulan günler içerisinde en anlamlısı olan Anneler Günü’nde başta kendi annem ve yaşayan, hayatını kaybeden tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum” sözleriyle başlayan Aykut Kocaman, şunları söyledi: “Burada ne kadar yok hafta içerisinde şöyle çalıştık, sahada bugün yapmak istediklerimizin şu kadarını yaptık demek istesek de maalesef bunu yapamıyoruz. Çünkü bugün maçın önüne geçen olaylar vardı. Dün yaşananlar için ‘Türk futbolunun kara günü’ demişlerdi."

Haberin Devamı

"O kara gün bugün de devam etti. Bırakın saha sonucunu saha içerisindeki oyuncular mücadeleleri ve gayretleri ile belirlesinler. Ama VAR’ın gelmesine rağmen hakemlerin bu konuda öne çıkmaları devam ediyor. Maçı bir taraftan alıp diğer tarafa veriyorlar. Hem de herkesin gözü önünde cereyan ediyor bu olaylar. Bugün maçın yorumunu VAR’daki Suat Arslanboğa ile saha içerisindeki Halis Özkahya yapsın. Olmayan bir penaltıyı işgüzarlık yaparak 3 dakika sonra verdiriyorlar. Olan penaltıyı vermiyor. Bunu bırakın VAR’a bile gitmeden ‘istediğimi çalarım istediğimi çalmam’ mantığıyla hareket ediyorlar. Otursunlar bir kez daha izlesinler."

"Verdikleri kararın ahlaka sığan bir tarafı yok. Oturdukları yerden saha içerisine müdahale ediyorlar ve bir yerden alıp başka bir yere maçı veriyorlar. Kimse uğraşmasın. Ligin adına da boşuna Süper Lig demesinler. Güçlüler Ligi desinler ve herkes rahat etsin. Biz de sahaya çıktığımız zaman başımıza gelecekleri bilelim. Merak ediyorum bu insanların anneleri babaları eşleri ve çocukları var. Hiç sokağa çıktıklarında ve toplum içerisinde dolaşırken yaptıklarından dolayı rahatsız olmuyorlar mı? Bence artık maç değerlendirmesi yapmaya gerek yok”

YORUM YAZ