MENÜ

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe maçı açıklaması

Başakşehir teknik direktörü Aykut Kocaman, Karagümrük mücadelesinin ardından konuştu. Aykut Kocaman, yoğun fikstür ve sakatlıklardan dolayı sıkıntılı olduklarını söyleyen deneyimli teknik adam, gelecek hafta içi oynanacak Fenerbahçe kupa mücadelesi hakkında da konuştu

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe maçı açıklaması

Zor bir süreçten geçtiklerini söyleyen Aykut Kocaman, “Maç öncesi görünen görüntüyü söyleyeyim. Bulunduğumuz durum son haftalardaki başarısız sonuçlar ve kolay gol yeme, ciddi sakatlılar hepsi bir araya geldi. Takım uyumu yakalama açısından fiziksel durum açısından sakatlıkları da düşündüğümüzde bize göre avantajlı bir rakiple oynadık. İlk 10-15 dakika rakibin üstünlüğüyle geçti. Sonra ataklar yaptık penaltı oldu. Bir kafa vuruşu yakaladık. Muhteşem bir kurtarış yaptı Mert. Karagümrük’ün ikinci yarıda böyle oynayacağını tahmin ediyorduk. Maçın ikinci yarısında yenilen golle oyun değişti. Daha çok rakip kaleye gittik. Milimetrik bir ofsayt, bir gol pozisyonu oldu ama başaramadık. Son 10 dakikada daha şuursuz bir oyun oldu, bize enfes aldıracak galibiyet hasreti uzadı” diye konuştu.

Haberin Devamı

“19 ŞUBAT’A KADAR Kİ SÜRECİ BÖYLE GEÇİRMEK”

“Bugün de kaptan Mahmut Tekdemir sakatlandı" diyen Kocaman, "Onun çıkışından sonra oyunda sıkıntılar yaşadık. Ömer Ali’nin de sakatlığı var. Sakatlara elenebilir. Bir tek Berkay dönebilir. Ne kadar hazır olabilir bilmiyorum. 19 Şubat’a kadarki süreci bu şekilde geçirmek zorundayız gibi gözüküyor. Takım antrenmanını birlikte yapabilmemiz için bekleyeceğiz. Bu süreçte alacağımız kadar puan toplamak hedefindeyiz” şeklinde konuştu.

“KUPA ÖNEMLİ”

Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçının zorlu geçeceğini söyleyen Kocaman, “Son dönemlerde Avrupa Kupaları’nda oynama alışkanlığı olan bir kulüp. Avrupa için en kestirme yol kupa. Zor bir yol, bu zor yollardan biri de Fenerbahçe’den geçiyor. Güçlü bir kuvvetli bir yol ama kısa yol deneyeceğiz. Kupa önemli” dedi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ