MENÜ

Aykut Kocaman: Sıfır puanda kalmak oksimoron bir duygu

Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-1 kaybettikleri Göztepe mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman: Sıfır puanda kalmak oksimoron bir duygu

İlk olarak basın toplantısına katılan Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Maça çıkarken ilk hedefimiz henüz puan alamamışken önce galibiyet almak bunu beceremiyorsak puanla dönmekti. Olumsuz gidişatı nispeten tersine çevirmek temel amacımızdı. Göztepe'de, teknik direktör değişikliğinin ardından enerji yükselmesi olacaktı. Bunu tahmin ediyorduk. Bütününe bakarsak maçın rakibimiz düşündüğümüze yakın bir enerji koydu. Göztepe'yi tebrik ediyorum. Ancak bu oyuna yardım eden hakemi de özellikle söylemem lazım, berbat maç yönetti. Oyunun gidişatını faullerle durdurdu. Son 5 dakika bize uydurma fauller verdi, utanç verici bir durum" dedi.

Haberin Devamı

'4 maçta sıfır puanda kalmak oksimoron bir duygu'

Oyunu değerlendiren Kocaman, "Yeni antrenörün oyun tarzına baktık. Tahmin yapmaya çalıştık. Göztepe'nin baskı yapacağını biliyorduk. Bizim de sabırlı oyunla çıkış koridorunu bulmalıydık. İlk yarısı hakikaten mükemmele yakın bir oyun vardı. Öne geçmeyi başardık, kaleci İrfan Can'ı geçmeyi başaramadık. Onu tebrik ediyorum. 3 net pozisyonu kurtardı. Farkı artıracak, direncini kıracak ortamı değerlendiremedik. Kendi adıma karşılaşmadığım bir durum yaşıyorum. 4 maçta 0 puan tarif edilir gibi değil. 4 maçta sıfır puanda kalmak oksimoron bir duygu. Bunu tarif etmek mümkün değil"

'Göztepe'nin o enerjisine biz karşılık veremedik'

"Bir türlü gol atamıyoruz. Bugünkü oyun üst seviyeye çıktı. Öne geçiyoruz, koruyamıyoruz. İlginç bir durum. İkinci yarıda Göztepe'nin hamleler yapacağını biliyorduk. Göztepe'nin o enerjisine biz karşılık veremedik. Çok kolay topu taşıdılar, çok kolay geldiler. Rakibi baskıyla geriye doğru itmeyi başaramadık. İkinci gol kaybettiğimiz toptan geldi. Son saniyede gelen fırsatları değerlendiremedik" yorumunu yaptı. (DHA)

YORUM YAZ