MENÜ

Aykut Kocaman: Kırılma maçımız Trabzon'la

Aykut Kocaman, şimdiden ikinci yarının planlamasını yapmaya başladı. Kocaman, takımına yaptığı konuşmada, “19. haftada Trabzonspor ile oynayacağımız maç, kırılma noktası olacak. Şimdiden hepinizi uyarıyorum” dedi.

Aykut Kocaman: Kırılma maçımız Trabzon'la

Fenerbahçe, ligin ilk yarısını 33 puanla, lider Başakşehir’in 3 puan gerisinde 3. sırada tamamlamıştı. Aykut Kocaman, öğrencilerini tatile yollamadan önce ligin ikinci devresiyle ilgili uyarılarda bulundu.

Deneyimli teknik adam özellikle 19. haftada deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçının önemine değindi. Kocaman, futbolcularına yaptığı konuşmada, “Trabzonspor, Rıza Çalımbay’la çok iyi bir çıkış yakaladı. Onlar da bizimle oynayacakları karşılaşmaya büyük önem verecek. Bu maç bizim açımızdan kırılma noktası olacak. Sizi şimdiden bu mücadele için uyarıyorum” diye konuştu.

‘Çok iyi dinlenin’

Aykut Kocaman, “Hepinizin tatilde çok iyi dinlenmenizi istiyorum. 4 Ocak’taki Belek Kampı’nda yeni bir süreç başlayacak. Sezonun ilk yarısına kötü başlamıştık. İkinci devresinde aynı hatayı tekrarlamayacağız. Hepinizi tatilden sonra hazır bir şekilde görmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ