MENÜ

Aykut Kocaman: Attığımız gol ofsayt!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 3-1 kaybedilen Beşiktaş derbisi sonrası önemli açıklamalar yaptı.

Aykut Kocaman: Attığımız gol ofsayt!

Aykut Kocaman'ın açıklamaları şu şekilde:

Maçı koruma kaygısı, az adamla baskı altındaki kontra ataklarla sonuca gitmeye çalıştık. Bu bize çok sıkıntı yarattı. Devrenin sonuna doğru Beşiktaş kontrolü eline aldı biz karşı koymaya çalıştık. İkinci yarının başında toparlarız diye düşünüyorduk ama gelen gol sonrası net olarak Beşiktaş üstündü. Karşılık veremedik. 2. golün gelme ihtimali çok net gözüküyordu. Medel'in çıkardığı top olmasa belki öne geçebilirdik ama kontrolü bir türlü ele alamadık. Beşiktaş kendi oyununu uyguladı. Mağlubiyetin ihtimal dahilinde olduğu bir deplasman Beşiktaş maçı. Bu seviyede acele hataları, baskı altında top kayıplarını yapmamamız lazım. Kabul edilemez. Şimdi bu maçı unutup, Akhisar maçıyla beraber yeni bir seriye başlamak istiyoruz.

Bu arada attığımız gol de ofsaytmış. Keşke hakemler doğruyu görebilse.

İsmail'in çıkışı akışımızı bozdu. Topun çıkış yerlerini kullanma açısından oldukça etkiedi. Ancak mağlubiyette büyük pay sahibi bir durum değil.

TFF'nin asli görevi, eşit yarışma koşullarını sağlamaktır. Bu kadar. Hatalar yarın Fenerbahçe için de olursa bunu yine söylerim. TFF'nin görevi insanları PFDK sopasıyla korkutmak değil, 'bir yerde hata mı yapıyoruz' diye düşünmektir.

Galatasaray, cuma oynuyor, salı oynayacak. Beşiktaş, salı oynamıştı, pazar oynadı, perşembe ve pazartesi oynayacak. Akhisar da benzer şekilde. Kupada olan takımlar arasında bir tek biz 3 günde bir oynuyoruz. Kupada neden çarşamba maçı yok anlayamıyorum.

Neden Beşiktaş'la çarşamba oynamıyoruz? Bugün beraber oynadık zaten. Neden böyle diye soruyorum, bunun bir cevabı olmalı. Biz neden pazartesi oynatılmıyoruz? Bunu sorunca bir daha mı PFDK'ya sevk edileceğiz?

Zorunluluk varsa başımızın üstüne ama zorunluluk yok. Beşiktaş'la aynı şartlara sahibiz. Çarşamba oynansın, Beşiktaş yine pazartesi oynasın, programları dolu. Ama neden biz pazar, onlar pazartesi oynuyor?

Haberin Devamı
YORUM YAZ