MENÜ

Ayın atletleri

Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda aldıkları başarılı sonuçlarla dikkati çeken milli sporcular Nevin Yanıt, Gülcan Mıngır ve Polat Kemboi Arıkan, Avrupa Atletizm Birliği (EAA) tarafından, "Avrupa Ayın Atleti" adayları arasında gösterildi.

Ayın atletleri

Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda aldıkları başarılı sonuçlarla dikkati çeken milli sporcular Nevin Yanıt, Gülcan Mıngır ve Polat Kemboi Arıkan, Avrupa Atletizm Birliği (EAA) tarafından, "Avrupa Ayın Atleti" adayları arasında gösterildi.

Türkiye Atletizm Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, "EAA tarafından düzenlenen geleneksel Avrupa’da Ayın Atleti anketinde Nevin Yanıt, Gülcan Mıngır ve Polat Kemboi Arıkan aday gösterildi. Bu ayki ankette 15 erkek atlet ve 13 bayan atlet yarışacak" ifadeleri kullanıldı.

Temmuz ayı anketinde yer alan adayların, yakın zamanlarda yapılan Avrupa şampiyonalarında en çok ses getiren sporcular arasından seçildiği aktarılırken, "Avrupa’da ayın bayan ve erkek atletleri, atletizm severlerin, medya mensuplarının ve EAA atletizm uzmanlarının ayrı ayrı kullandıkları oylarla belirleniyor. Bu ayki anket için atletizm severler 19 Temmuz 2012 pazar gününe kadar oy kullanabilecekler" ifadeleri kullanılırken, "http://www.european-athletics.org/athlete-of-the-month.html" internet adresinden oy kullanılabileceği belirtildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ