MENÜ

Ayew kardeşlerden yeni akım!

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Andre Ayew, evde kaldığı süreçte yeni bir akım yarattı. Corona virüs salgını nedeniyle kardeşleriyle evde vakit geçiren Andre Ayew, tuvalet kağıdı sektirip, paslaşıp, son vuruşunu ise röveşata ile tamamladı. işte o video...

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Andre Ayew, "Evde kal" akımına sosyal medya hesabından paylaştığı video ile katıldı. Kardeşleriyle bir video çeken Ayew, tuvalet kağıdıyla hünerlerini sergiledi.

Haberin Devamı

Andre Ayew Kimdir?

17 Aralık 1989'da Fransa'da dünyaya gelen Gana asıllı Andre Ayew, aktif futbol hayatını İngiltere Ligi takımlarından Swansea'de sürdürmektedir. Sol kanat mevkiinde oynayan Ayew'i, Türk futbol severler Fenerbahçe'de top oynadığı dönemde yakından tanımıştır. Futbol hayatına Marsilya'da başlayan Ayew sırasıyla, Marsilya, Lorient, Arles- Avignon, Swansea, West Ham, Fenerbahçe ve Swansea formalarını terletmiştir. Ayew özellikle Marsilya ve West Ham'da üst düzey futbol sergilemiştir.

Ayew Bu Sezon Ne Yaptı?

Bu sezon İngiltere 2. Lig'i Championship'te toplam 35 maça çıkan Andre Ayew, 12 gol ve 5 asistlik katkıyla oynayarak iyi bir grafik elde etmiştir.

YORUM YAZ