MENÜ

Aydın Doğan'dan duygusal veda

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Demirören Grubu’na satışı gerçekleşen eski gazeteleri Fanatik ve Posta’nın çalışanlarıyla vedalaştı Son derece duygusal anlara sahne olan vedada Doğan’a, kızları Vuslat Doğan Sabancı, Hanzade Doğan Boyner, Begümhan Doğan Faralyalı, Fanatik Genel Yayın Yönetmeni Necil Ülgen ve Posta Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay eşlik etti.

Aydın Doğan'dan duygusal veda


Fanatik ve Posta Gazeteleri’ni kendisinin kurduğunu ve bu nedenle de çok özel bir yere sahip olduğunu söyleyen Aydın Doğan, özetle şu ifadeleri kullandı: “Meslek hayatım boyunca haksızlık etmemeye gayret gösterdim. İstemeyerek kırdıklarım varsa özür dilerim, hepsi hakkını helal etsin. Ben de hakkımı sizlere helal ediyorum.”

Kısa süre önce Doğan Grubu bünyesinde birçok gazete ve TV kuruluşunun satışı Demirören Grubu’na gerçekleşmişti. Bu noktada Demirören’e geçen gazeteler arasında Fanatik ve Posta da vardı. 2 gazetenin dün çok özel bir misafiri oldu. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Fanatik ve Posta’yı ziyaret etti. Eski çalışanlarıyla tek tek vedalaşan ve helallik alan Doğan’ın duygusal konuşması sırasında ise gözyaşları sel oldu. İşte Aydın Doğan’ın o duygusal konuşmasında öne çıkanlar:

‘Aydın Babalığa devam’

“Bu meslekte çok uzun süre çalıştım ve tüm arkadaşlarıma haksızlık etmemeye gayret gösterdim. Haklarını zamanında ödemeye çalıştım. Eğer istemeyerek kırdığım birileri varsa özür dilerim. Hepsi hakkını helal etsin. Ben de hakkımı size helal ediyorum. Bundan sonra da ömrüm boyunca kapılarım açıktır. Hanginizin problemi olur, ki olmaz ve inşallah çok güzel yerlere giderseniz ama hepinize Aydın babalık yapmaya hazırım. Beni bağışlayın hakkınızı helal edin. Beni üzenler bana haksızlık edenler de oldu. Onlara da hakkımı helal ediyorum. Birkaç kişi çıktı böyle, büyük haksızlıklar ettiler, iftiralar ettiler. Onların üzerinde de çok hakkım var. Daha fazla konuşturursanız, şairin bir lafı var, ‘serde erkeklik olmasa ağlamak en büyük çare ama ağlayamam ben'

Haberin Devamı
YORUM YAZ