MENÜ

Aybaba: Oynayan değil futbol kazandı

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Çaykur Rizespor maçından sonra düzenklediği basın toplantısında "Futbolu oynayan kazanmadı futbol kazandı" dedi.

Aybaba: Oynayan değil futbol kazandı

Haberin Devamı

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, futbolun emekçileri olduklarını belirterek, “Biz bir sürü acı, sıkıntı yaşıyoruz. Futbolun kötü yönlerini tartışıyoruz. Güzelliklerini de konuşmalıyız. Rıza hocayı tebrik ettik. İnanılmaz oynadılar. Ama ilk defa çok şanslıydık. İlk defa şans bu kadar bana yakın oldu. Maç sonunda Çaykur Rizespor kulüp başkanı Metin Kalkavan soyunma odamıza geldi, bizi tebrik etti. Bizim oyuncular bile Metin Kalkavan’ın soyunma odasına girmesiyle çok şaşırdılar. Türk futbolunun bu gibi insanlara ihtiyacı var. Futbolu oynayan kazanmadı futbol kazandı, biz kazandık” dedi.

Mehmet ise “Çok iyi oynamadık ama istediğimizi aldık” diye konuştu. Koray ise, “Bugün şansımız yanımızdaydı. Kazandığımız için mutluyuz. Geçen haftadan sonra bu haftada kazanmamız bizi ligde iyi yerlere getirecek” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ