MENÜ

Aybaba dediğini yaptı!

“İlk galibiyetimizi Beşiktaş'a karşı alacağız” diyen Samet Aybaba dediğini yaptı. Takımını Beşiktaş maçına çok iyi hazırlayan tecrübeli hoca, bu sezon ilk kez 3 puan sevinci yaşadı

Aybaba dediğini yaptı!

Beşiktaş’a karşı alınan zaferde en büyük pay kuşkusuz Samet Aybaba’nın oldu. Eski takımını yakından tanıyan ve eksiklerini çok iyi bilen Aybaba, Siyah-Beyazlılar’ı çözecek taktiği sahaya yansıttı. Güçlü rakibine karşı özellikle savunmada çok etkili olan Kırmızı-Beyazlılar, ikinci yarıda ise kontratak taktiğiyle sonuca ulaşmayı bildi. Sivok-Escude ikilisinin eksiklerini oyuncularına anlatan Samet Aybaba, Diarra ve Tita’yı bu iki isme yakın oynattı.

İlk galibiyetini aldı


Beşiktaş’ın başındayken, takımına açık futbol oynatan tecrübeli çalıştırıcı, dün akşam ise savunmayı ön planda tuttu. Maçtan önce eski takımına karşı çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Antalyaspor’un çalıştırıcısı, “Ligdeki ilk galibiyeti Beşiktaş’a karşı almak istiyoruz. Bunu da yapacak güce sahibiz” ifadelerini kullanmıştı. Aybaba, dün alınan sonuçla, Süper Lig’de bu sezon ilk kez 3 puan sevinci yaşadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ