MENÜ

Avrupa Para Şampiyonası’nda gümüş madalya! Bakan Bak'tan tebrik

Hollanda’nın Rotterdam kentinde düzenlenen Avrupa Para Şampiyonası’nda Quad kategorisinde mücadele eden milli sporcular Uğur Altınel ve Ahmet Kaplan çiftlerde gümüş madalya kazandı.

Avrupa Para Şampiyonası’nda gümüş madalya! Bakan Bak'tan tebrik

Hollanda’nın Rotterdam kentinde düzenlenen Avrupa Para Şampiyonası’nda Quad kategorisinde mücadele eden milli sporcular Uğur Altınel ve Ahmet Kaplan çiftlerde gümüş madalyanın sahibi oldu Avrupa’nın en iyi sıralamadaki oyuncularının davet edildiği European Para Championships’te (Avrupa Para Şampiyonası) Alman tandem Marcus Laudan/ Maximillian Laudan çiftini 7-5, 7-5 yenerek finale yükselen Uğur Altınel/Ahmet Kaplan finalde ev sahibi ülkeden 1 numaralı seri başı Sam Schroder/Niels Vink ile karşılaştı. Hollandalı tandem Schroder/Vink çiftine 6-1, 6-1 mağlup olan Altınel/Kaplan ikilisi Avrupa ikincisi oldu.

Haberin Devamı

Bakan Bak’tan tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, madalya kazanan sporcuları da tebrik etti. Bakan Bak, “Hollanda’da devam eden Avrupa Paralimpik Şampiyonası Tekerlekli Sandalye Tenis Quad Çiftler kategorisinde gümüş madalya kazanan sporcularımız Uğur Altınel ve Ahmet Kaplan’ı tebrik ediyorum. Milli oyuncularımızın bu başarılarının birçok gencimize örnek olacağına inanıyor, bu vesileyle şampiyonada müsabakalara çıkacak tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Avrupa Para Şampiyonası’nda gümüş madalya Bakan Baktan tebrik

YORUM YAZ