MENÜ

Avrupa'da transfer çılgınlığı!

Avrupa’da ara transfer dönemi öncesi Hazard’ı, Real Madrid, Alli’yi, Barcelona, Vrij’i de Liverpool istiyor. Yıldız adayı Dembele’yi ise Premier Lig ekibi Brighton kapmak üzere...

Avrupa'da transfer çılgınlığı!

Avrupa'da liglerin ilk devrelerinin sona ermesinin ardından gözler transfer dönemine çevrildi. Oldukça hareketli geçmesi beklenen ve transfer döneminin gözde oyuncularını sizler için derledik...

Eden Hazard

Bu sezon İngiltere Premier Ligi’nde şampiyonluk yarışının uzağında kalan Chelsea’nin en önemli hoücum silahı Eden Hazard için Real Madrid devreye girmiş durumda. İspanya’da lider Barcelona ile arasındaki puan farkı 14’e çıkan Real, Ocak ayında bombayı Hazard’la patlatmak istiyor. Teknik direktör Zinedine Zidane’ın çok beğendiği oyuncular arasında yer alan 26 yaşındaki Belçikalı atak orta saha için Los Galacticos’un, 90 milyon Euro’yu (408 milyon TL) gözden çıkardığı öne sürüldü. Hazard’ın bu sezon 25 maçta 8 golü ve 6 asisti bulunuyor.

Dele Alli

Tottenham’da her geçen sezon yıldızı daha da parlayan ve artık dünyanın en iyi orta saha oyuncuları arasında yer alan Dele Alli’yi, İspanyol devi Barcelona’nın istediği konuşuluyor. Avrupa’nın birçok kulübünün peşinde olduğu 21 yaşındaki İngiliz futbolcusu için Barça’nın, 85 milyon Euro (385 milyon TL) bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu bildirildi. Alli’nin de, Katalan ekibine gitmeye sıcak baktığı konuşuluyor. Genç yıldız, İngiliz temsilcisinde 23 mücadelede rakip filelere 7 gol atarken, 7 de gol pası verdi.

Stefan de Vrij

Premier Lig’de bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Liverpool, savunmasını güçlendirmek adına ara transfer dönemini etkili bir şekilde geçirmek istiyor. Kırmızılar, İtalyan ekibi Lazio’da forma giyen Stefan de Vrij için harekete geçti. Çizme temsilcisine 30 milyon Pound (153 milyon TL) bonservis bedeli ödeneceği öne sürüldü. Teknik direktör Jürgen Klopp’un ekibi Liverpool’un ayrıca, Southampton’da oynayan bir diğer Hollandalı Stefan de Vrij için de girişimlerini sürdürdüğü konuşuluyor.

Moussa Dembele

İki sezon önce Fulham’dan Celtic’e bonservis bedeli olmadan transfer olmasının ardından gösterdiği performansla Avrupa’nın dev kulüplerinin radarına giren Moussa Dembele, Premier Lig’e gidiyor. İngiliz spor kanalı Skysports’un haberine göre İskoç ekibi Celtic, Premier Lig temsilcisi Brighton Hove Albion’ın yaptığı 20 milyon Euro’luk (90 milyon TL) teklifi kabul etti. 21 yaşındaki Fransız oyuncu, Celtic’de toplamda 68 mücadelede 40 gol attı ve 12 de asist yapmayı başardı.


Ara transfer dönemi ne zaman başlayacak? Ne zaman bitecek?

Haberin Devamı
YORUM YAZ