MENÜ

Avni Aker'e Ingiliz uzman!

Camia yeni stat bekliyor, yönetim eskiyi onarmak için çözüm arıyor... Son olarak dünyaca ünlü Wembley'in de bakımını üstlenen firmanın yetkilileri Avni Aker'i inceledi.

Avni Aker'e Ingiliz uzman!

Trabzonspor’da tesis hareketliliği yaşanıyor... Bir yanda Akyazı projesi ve onun yarattığı heyecan gündemi meşgul ederken, yönetimin diğer yöndeki çalışmaları ise merak ve soru işaretleri uyandırıyor. Taraftarlar, yapılan iddialı ve net açıklamaların paralelinde en kısa zamanda yeni bir stada kavuşmayı beklerken, Bordo-Mavili ekibin kurmayları kısa vadeli sorunların çözümünü arıyor. İkinci yarının hemen öncesinde uzun yıllardır hizmet veren zeminin bozulması ve bir daha eski haline kavuşmaması üzerine seferberlik ilan edildi. Bu konuda Trabzonspor, oldukça profesyonel bir yardım aldı. Türkiye Futbol Federasyonu’na da danışmanlık yapan, İngiltere’nin Wembley ve İrlanda’nın Croke Park Stadı’nın da bakımını üstlenen İngiliz STRI firmasının yetkilisi John Lockyer, dün Avni Aker’deydi.

Fener 380 bin Euro harcadı

Önce stadı, ardından da tesisleri gezen uzmana, kulüp görevlileri de eşlik etti. Bölgesel şartlar hakkında bilgiler alan Lockyer’ın hazırlayacağı detaylı bir raporu Trabzonspor’a sunacağı öğrenildi. Son olarak böyle bir girişimde Fenerbahçe bulunmuş ve yaklaşık 380 bin Euro (760 bin TL) ödemişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ