MENÜ

Aurelion Sol Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Top (Solo), Mid, Jungle Aurelion Sol İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Çıktığı dönemlerde oyuncuların merakını celbeden fakat daha sonrasında zor skilleri nedeniyle pek tercih edilmeyen bir şampiyondur. Aurelion Sol, ancak usta bir oyuncunun elinde, oyunun kaderini değiştirebilir. Aurelion Sol şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimleri için detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Aurelion Sol Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Top (Solo), Mid, Jungle Aurelion Sol İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Çıktığı dönemlerde oyuncuların merakını celbeden fakat daha sonrasında zor skilleri nedeniyle pek tercih edilmeyen bir şampiyondur. Aurelion Sol, ancak usta bir oyuncunun elinde, oyunun kaderini değiştirebilir. Aurelion Sol şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimleri için detayları inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yıldızların Hâkimi Aurelion Sol

Uzun zamanlar önce kozmosun engin boşluğu kendi eserini ortaya çıkarır. Aurelion Sol gökyüzünün harikalarıyla dolu bir şampiyondur. Fakat şimdilerde muhteşem bir güce sahip olan bu yaratık kendisini kandırıp köleleştiren bir imparatorluğun boyunduruğundadır.

Yıldızlara ve evi olan gökyüzüne dönme hasreti ile tutuşan Aurelion Sol, özgürlüğünü yeniden kazanmak istiyor. Bunun için de gerekirse gökteki yıldızları yere indirir.

Yıldızların Hâkimi Aurelion Sol Oynanış Biçimi

Aurelion Sol hem güçlü bir büyücü hem de savaşçıdır. Pasif skili olan Kainatın Merkezi, Sol’un çevresinde dönen üç yıldız şeklindedir. Bu yıldızlar hedeflere büyü hasarı verir. Ayrıca 25’den az can değerinde olan minyonları infaz eder. Büyü kullanımına engel olan rakip etkileri, yıldızları da devre dışı bırakır. Fakat Sol çalıda olsa bile, yıldızları görülebilir.

Haberin Devamı

Klavyenizden Q tuşu ile yönlendirebileceğiniz yetenek Felaket Yıldızı skili 2 şekilde devreye girer. İlkinde şampiyon yeni bir yıldız çekirdeği meydana getirir. Çekirdek zamanla büyüyerek Aurelion Sol’a kadar hareket kızı sağlar. Çekirdek dış sınıra ulaştığında infilak eder ve büyü hasarı verir. Ayrıca rakipleri sersemletme etkisi uygular. İkincisinde ise çekirdek erken patlatılır.

Klavyenizden W tuşu ile yönlendirebileceğiniz yetenek Dönence skilinin pasif halinde yıldızların taban hasarı 25 artar. Aktif halde iken Dış Sınır yörüngesine yerleşen yıldızlar ve toplamda büyü hasarı olacak şekilde 0 hasar verir.

Klavyenizden E tuşu ile yönlendirebileceğiniz yetenek Uzay Seyyahı, pasif halde sabit doğrultuda sürekli hareket eder. En fazla %45 olacak şekilde artan hareket hızı kazanır. Aktif halde ise seçtiği yöne doğru uçar. Sadece çatışma dışında kullanılabilir. Uzay Seyyahını kullandığı sırada duvarların üstünden görüntü sağlar ve diğer herkes onu görebilir. Fakat şampiyonlardan ya da kulelerden bir hasar alırsa zorunlu işine geçeceği gibi ayrıca hızını da kaybeder.

Son olarak klavyenizden R tuşu ile yönlendirebileceğiniz yetenek Işığın Sesi, saf yıldız ateşinden dalga büyü hasarı verir. 2 saniye içinde yavaşlatma etkisi meydana getirir. Ayrıca yakındaki rakipleri sınıra savurur.

Haberin Devamı

Yıldızların Hâkimi Aurelion Sol S11 Rün Dizilimi

Aurelion Sol şampiyonunun S11 yeni sezondaki rün dizilimi rehberi;

Büyücülük

Sürat Coşkusu

Mana Akışı Yüzüğü

Sürat

Kızart

Hâkimiyet

İnsafsız Avcı

Belden Aşağı

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 15 ila 90 Can (seviyeye bağlı)

Yıldızların Hâkimi Aurelion Sol S11 Yetenek Skilleri

Yeteneklerinden kaynaklı, verdiği hasar oldukça yüksek Aurelion Sol şampiyonu S11 yetenek skilleri dağılımı;

Felaket Yıldızı: 1- 4- 5- 7- 9

Dönence: 2- 8- 10- 12- 13

Uzay Seyyahı: 3- 14- 15- 17- 18

Işığın Sesi: 6- 11- 16

Yıldızların Hâkimi Aurelion Sol S11 Counter Pickler

Aurelion Sol şampiyonunun zayıf düşeceği şampiyonlar ise;

Ahri

Ekko

Fizz

Kassadin

Katarina

Yıldızların Hâkimi Aurelion Sol Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: Şampiyon fare imlecinin yönlendirildiği alana doğru, kısa mesafe kat etmesini sağlar.

Hayalet: 10 saniye kadar birimlerin içerisinden geçebilir. Şampiyonun seviyesine bağlı olarak %28 ile %45 arasında hareket hızı sağlar.

Haberin Devamı

Hepbuz

Sihirbaz Pabuçları

Kozmik Hızlandırıcı

Rylai'nin Kristal Asası

Liandry'nin Istırabı

Rabadon'un Şapkası

Yıldızların Hâkimi Aurelion Sol Kostümleri

Aurelion Sol şampiyonunun tüm kostümleri;

Klasik Kostüm

Alevlerin Hakimi Kostümü

Meka Kostümü

YORUM YAZ