MENÜ

Fenerbahçe kiralık göndermişti: Geleceği belli oldu

Sezon başında yeni bir kadro planlaması yapan Fenerbahçe'de bazı isimler kiralık gönderildi. Takımdan ayrılan isimlerden biri için karar verildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe kiralık göndermişti: Geleceği belli oldu

Sezon başında teknik direktörlük koltuğuna Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe büyük bir transfer operasyonu gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Sarı - lacivertliler Michy Batshuayi, Joao Pedro, Lincoln Henrique gibi yıldız isimleri kadroya katarken, bir sezon önce kiralık olarak takımda yer alan Dieho Rossi'nin de bonservisini aldı.

FENERBAHÇE İÇİN SÜRPRİZ İDDİA

VALENCIA İKİNCİ BAHARINI YAŞIYOR

Ekvadorlu yıldız Jorge Jesus ile birlikte adeta ikinci baharını yaşıyor. Tecrübeli teknik adamın göreve gelmesinden önce daha çok kenar forvet olarak oynatılan yıldız oyuncu, bu sezon ileri uçta görev almaya başladı.

Fenerbahçe kiralık göndermişti: Geleceği belli oldu

Bu sezon ligde oynadığı 21 maçta 25 gol atarken dört kez de asist yapan 33 yaşındaki oyuncu Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki en büyük kozu durumunda.

KİRALIK GİDENLER NE DURUMDA?

Fenerbahçe sezon başında yeni bir kadro planlaması yaparken bazı isimleri de kiralık olarak gönderdi.

Haberin Devamı

Samatta Genk'e, Tiagu Cukur Dender'e, Burak Kapacak Fatih Karagümrük'e, Pelkas Hull City'e, Bruma Braga'ya, kiralık olarak transfer oldu.

BERISHA BUNDESLIGA'DA SES GETİRDİ

Kiralık giden isimlerden biri de Mergim Berisha oldu. Yıldız oyuncunun Alman ekibi ile gösterdiği performans dikkatleri çekti.

Almanya Milli Takımı'na kadar yükselen yıldız oyuncu, ligde oynadığı 19 maçta sekiz kez gol atmayı başarırken dört kez de asist yaptı.

Fenerbahçe kiralık göndermişti: Geleceği belli oldu

AUGSBURG KARARINI VERDİ

Augsburg sezon başında Mergim Berisha'yı opsiyonlu olarak kiraladı. Sözleşmede yer alan maddeye göre Alman ekibi sezon sonunda 4.5 milyon Euro ödemeyi kabul ederse 26 yaşındaki oyuncunun bonservisini kalıcı olarak alabilecekti.

KADRODAN ÇIKARILDI

Augsburg, gösterdiği performanstan sonra yıldız ismin opsiyonunu kullanmaya karar verdi.

Sky Sports'ta yer alan habere göre, Augsburg Sportif Direktörü Stefan Reuter de oyuncunun bonservisini almayı düşündüklerini geçtiğimiz günlerde ifade etmişti.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

YORUM YAZ