MENÜ

Yayla Kılıç Gönen ile Fatma Karasu'nun en büyük hedefi 2024 Paris Olimpiyat Oyunları!

Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda 10 bin metre kadınlar kategorisinde takım halinde birinci, ferdi olarak ise 2. ve 3. olan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Spor Bilimleri öğrencileri yeni hedeflerini açıkladı. Ay-Yıldızlı sporcular, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na katılmak istediklerini söyledi.

Yayla Kılıç Gönen ile Fatma Karasu'nun en büyük hedefi 2024 Paris Olimpiyat Oyunları!

Çin’de düzenlenen 31. Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda (FISU) 10 bin metre kadınlar kategorisinde takım halinde birinci, ferdi olarak ise 2. ve 3. olan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Yayla Kılıç Gönen ile Fatma Karasu, en büyük hedefleri olan 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılmak için Ağrı’da çalışmalarını sürdürüyor. 10 bin metre finalinde Çinli Xia Yuyu’nun ardından ikinci olarak gümüş madalya kazanan antrenörlük bölümü birinci sınıf öğrencisi Yayla Kılıç Gönen, “Önümüzdeki hafta da Budapeşte’de Dünya Atletizm Şampiyonası var. Orada da maratonda ülkemizi temsil edeceğim. Bundan sonraki hedefim tabii ki de her sporcu gibi 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda şampiyon olmak” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘En büyük onur bayrağı dalgalandırmak’

Atletizm 10 bin metre finalinde 3. olan Fatma Karasu ise şunları söyledi: “Öncelikli hedefim 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na gitmek ve oradan derece ile dönmek. İnşallah 2024’te olimpiyat nasip olur ve orada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz. Gerçekten ülkemizi temsil ettiğimiz için çok gururluyuz. Gerçekten bayrağımızı dalgalandırmak kadar onur verici bir şey yoktur.”

Yayla Kılıç Gönen ile Fatma Karasunun en büyük hedefi 2024 Paris Olimpiyat Oyunları

YORUM YAZ