Arama

Popüler aramalar

'Elimizden geleni yapacağız'

FANATİK Indoor'un tecrübeli şirket takımları arasında yer alan Ford da elinden gelenin en iyisini yaparak, kazanmak için tam takım piste çıkacak.

'Elimizden geleni yapacağız'

1. Şirket takımı olarak, Fanatik Indoor Cup'a kaç kişilik bir ekiple katılacak ve hangi branşlarda mücadele edecek siniz?

Yaklaşık 20 kişi olarak aşağıdaki dallarda yarışacağız. 60m, 200m, 400m, 800m, 1000m, 2000m, 4x200m Bayrak Yarışı, Gülle Atma Yüksek Atlama, Uzun Atlama...

2. Daha önce şirket olarak böyle bir spor etkinliğine katılmış mıydınız? (Atletizm branşından dışında da bir spor dalı olabilir) Katıldıysanız dereceye girdiniz mi?

Koç Şirketleri arasında yapılan yarışlara katılıyoruz. Çeşitli dallarda dereceler elde ettik.

3. Sporun ve olimpiyatın ana branşı atletizmle ilgili böyle bir etkinliğin yapılması, bireysel ve şirket anlamında size ne kazandıracağını düşünüyor sunuz?

Çalışanlar arası motivasyon ve sosyalleşme açısından bu tür etkinlikler pozitif etkiler sağlamaktadır.

4. Takım kaptanı olarak, spor geçmişiniz var mı? Aynı şekilde takım içinde spor geçmişi olan kişiler var mı? Varsa hangi spor dalıyla ilgilendiniz(ler), uygulamalı yaptınız(lar) ya da uygulamaya devam ediyor(lar) sunuz? (Profesyonel, amatör, hobi olarak yapılması fark etmez.)

Yarı profesyonel olarak orta ve uzun mesafeli koşuyorum ve yarışlara katılıyorum. (ultra/yarı/tam maraton katıldığım ve dereceye girdiğim koşu branşlarıdır) Takımda bulunan birçok arkadaşım da yine aynı şekilde uzun, kısa ve orta mesafelerde koşmaktadırlar.

5.Profesyonel, amatör ya da sadece takipçi olarak fark etmez; atletizme olan ilginiz nasıl başladı?... Bu branşla nasıl tanıştınız?


Atletizm ile açıkçası hafta sonları yaptığım yürüyüşlerle başlayıp koşu olarak devam ettirdikten sonra tanıştım. Bu spora olan yatkınlığımı gördükten sonra da devamlılığı geldi.

6.Olimpiyat ya da diğer büyük organizasyonları (Dünya, Avrupa Şampiyonası, Grand Slam, Major Maratonlar.... vs.) takip eder misiniz. Hangi branştaki büyük organizasyonları takip edersiniz. Özellikle olimpiyatı takip ediyorsanız hangi spor dalları ilginizi çeker?

Olimpiyatları, şampiyonaları ve büyük maraton yarışlarını (New York/Boston Maratonu) takip ediyorum. Genellikle maraton yarışları ilgimi çekiyor.

7. Atletizm branşında tanıdığınız yıldız sporcu var mı?

Usain Bolt, Bekir Karayel, Bahar Doğan, Aslı Çakır Alptekin, Gamze Bulut.

8. Fanatik Indoor Cup organizasyonunu nereden duydunuz ve katılmaya nasıl karar verdiniz?

Şirketimiz, İnsan Kaynakları aracılığı ile ve facebook'dan duydum. Takım arkadaşlarım ve İnsan Kaynakları ile ortaklaşa katılmaya karar verdik.

9. Şirket takımı olarak ne kadar iddialı sınız?

Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Hatice Yüksel

Haberin Devamı