MENÜ

Bakan Osman Aşkın Bak’tan milli para atletler için tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Fransa'da düzenlenen Dünya Para Atletizm Şampiyonası'nda elde ettikleri derecelerle 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı kazanan milli para atletler Oğuz Akbulut ve Mikail Ay’ı tebrik etti.

Bakan Osman Aşkın Bak’tan milli para atletler için tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Fransa'da düzenlenen Dünya Para Atletizm Şampiyonası'nda aldıkları derecelerle 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı kazanan milli para atletler Oğuz Akbulut ve Mikail Ay için tebrik mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, mesajında, "Fransa'da düzenlenen Dünya Para Atletizm Şampiyonası'nda bin 500 metre T13 kategorisinde dördüncü olan Mikail Ay ile 400 metre T12 kategorisinde elde ettiği sonuçla finale kalan Oğuz Akbulut’un 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı kazanması bizleri çok mutlu etti. Mikail Ay ile Oğuz Akbulut’u kutluyor, milli para atletlerimize 2024 Paris Paralimpik Oyunları'nda başarılar diliyorum. Milli sporcularımızın başarısında emeği geçenlere de teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZ